Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z poleceniem ping.

Etaku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Troche nie o programowaniu cheatow tylko chodzi o VPS Debian 8 a mianowicie czy do polecenia

ping ip -t -l
Trzeba cos doinstalowac, bo pisze invalid arguments.

Dodam, ze np polecenie

ping ip
dziala, ale to pierwsze nie.

Wybaczcie za maly offtopic, ale lepszego dzialu bym chyba nie znalazl.

Opublikowano

A wiesz w ogóle co te polecenia robią??

Wpisz sobie info ping to zobaczysz - oba wymagają argumentów, których ni podałeś.

Chcesz precyzyjnej i zrozumiałej odpowiedzi? - Zadaj precyzyjne i zrozumiałe pytanie. Nie przyjmuję zleceń.
Nie odpowiadam na priv na pytania, które można zadać na forum. Chcesz mojej pomocy - oznacz mnie w poście =>  @"Hans Kloss PL" 

Opublikowano

Z tego co wiem, to na Windowsie po "-l" powinieneś jeszcze dodać jakąś liczbę (która oznacza określoną ilość bajtów danych)

btw.

Zgaduję, że próbujesz "ddosować" kogoś z cmd na podstawie poradników z YouTube? xDD

jw19e8.png

Opublikowano

Panie Hans tak wiem co robi polecenie ping jak sama nazwa wskazuje pinguje :P.

To co podalem

ping ip -t -l
To wiadomo uzupelniam ip danym ip a po -l wpisuje jakas liczbe, lecz nie dziala.

@UP nie z poradnikow YouTube, po drugie nie nazwalbym tego DDosseem, znaczy sie mam kilka maszyn szybkosc lacza na 1 maszynie to

Testing download speed........................................
Download: 142.07 Mbit/s
Testing upload speed..................................................
Upload: 184.99 Mbit/s
Ale jesli mam kilka maszyn to mozna eksperymentowac co nie co.

A po trzecie chce sie dowiedziec jak zrobic by to ping ip -t -l dzialalo.

Edit po wpisaniu polecenia ping wyswietla sie:

Usage: ping [-aAbBdDfhLnOqrRUvV] [-c count] [-i interval] [-I interface]
            [-m mark] [-M pmtudisc_option] [-l preload] [-p pattern] [-Q tos]
            [-s packetsize] [-S sndbuf] [-t ttl] [-T timestamp_option]
            [-w deadline] [-W timeout] [hop1 ...] destination
Z tego co widac nie ma takiego czegos tutaj jak ping ip -t -l, moze ktores z powyzszych polecen stanowi do tego altrenatywe?

Mysle nad kupnem maszyn na wable.com lacze to 2-10 Gb/s o wiele wiecej niz ja aktualnje posiadam.

Jesli zaszyfruje swoje IP np TORem policja moglaby mnie dopasc?

Opublikowano

Niby lepiej DDoS Stressera czy jakoś tak kupić tylko ile takie kosztują i one są na jednorazowy atak czy np. kupuje się na dany czas?

Polecasz jakieś serwisy, które to oferują?

Przykladowo booter.xyz spoko, ale odpada bo bit coiny.

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie, czy ten najtanszy pakiet zdola wywalic serwer vps z mintsh*stu?

Ochrona przeciwko atakom DDOS
Nasza infrastruktura sieciowa posiada sześć łącz co pozwala zachować pełną dostępność w razie awarii poszczególnych operatorów. Kolejny atut naszej oferty to ochrona przeciwko atakom DOS/DDOS, polega ona na blokowaniu, filtrowaniu ruchu. Mamy również wdrożony BGP Blackholing.

Jezeli cos wiecie prosze napisac, bo jezeli nie zadziala to troche marnowanie pieniedzy.

Opublikowano

Hmm, ale czy BGB Blackholing nie zablokuje ataku...? Zamierzam jak wyzej wspomnialem kupic na booter.xyz, ale jesli zablokuja BGB Blackholigniem IP to moze byc nie udane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...