Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT]Ijji G coins

Atomek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam oto Tut jak miec g coins legalnie prawie za free.te "prawie" to nic trudnego to tylko trzeba sie zarejestrowac na jednej stronce o grac tylko wystarczy Uzbierac PT. za zrobienia Konta na twoim LINKU profilowym :)

1. Wchodzimy na: < banner31a.gif

Klik Na Banner

2. Robimy Konto

3.Wchodzimy na konto i klikamy: View Available Prizes>Online Games>3 strone

I Bedzie na dole Ijji G Coin za 10 point :)

Rejestrujcie sie na bannerze pomagacie Gildi POLAND czyli nam Polakom !!

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Prosze o odp i wchodzenie w banner :)

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Odswierza temat !!

76561198009257917.png

Opublikowano

3 Posty pod sobą......

Czy to referral? .

Chlopcze czy myślisze że jeżeli Akurat nie ma moda to ci sie upiecze ?? POCZYTAJ REGULAMIN.

Opublikowano

No i co sie stanie jak zarejestrujecie esie na refferale -.-

76561198009257917.png

Opublikowano

Jak Tylko Uzyskam jakis ontak z Adminem fora . To zaraz Pytam sie o moderatora gunz.

Nie toleruję takich noooobów.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

spamer, bot, ciota, noob... =,=

@black

mysle ze to Ty bedziesz nowym modem i zrobisz porzadek z takimi nubami.. :)

Opublikowano

O boshe ! LUDZIE NIE WIERZCIE W TO !!! TO NIE DZIAŁA !!! KURDE NIE ODKOPUJCIE STARYCH TEMaTÓW ...

Opublikowano

dziala... ;/

musisz pochodzic z ameryki zeby zdobyc punkty ;p

te refferals daja 20% pkt.

ja mam 0 i 10 refferals xD

0 x 0,2 x 10 = (oblicz xD)

• Dodaj nową pozycję...