Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Otóż mam pytanie. Jakiś czas temu kupiłem konsole Wii U, 3 kontrolery wii remote (standardowe) oraz gry. Co najważniejsze w grach. Do gry wii sports resort potrzebny jest wii remote plus. Ja posiadam zwyczajne kontrolery bez plusika. Podczas włączania na załączonym obrazku konsola pokazuje mi aby podłączyć do kontrolera jakąś kostkę. I tu tkwi problem. Nie wiem gdzie takową kupić. Szukałem w internecie ale znajdowałem tylko wersje już z wbudowaną "Technologia" czyli bez podczepionej kostki tylko jednolitej ulepszonej wersji. Za podanie sklepu lub aukcji bardzo bym dziękował jeżeli w ogóle da się coś takiego kupić a nie opłacało by mi się kupować znowu nowych kontrolerów bo za stare sporo wyłożyłem. Bardzo ważne żeby cena nie była zbyt duża i wysyłka była z polski. Z góry dziękuję za pomoc.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ciężko będzie dostać oryginalnego! Motion Plusa, jedyne co znalazłem na Allegro to podróby a tych z własnego doświadczenia nie polecam kupować. Tutaj link do aukcji na ebay http://www.ebay.com/itm/NEW-Nintendo-Wii-Motion-Plus-Adapter-Controller-Gel-Skin-Brand-New-in-Package-/291745538483 w której skład wchodzi nowe oryginalne akcesorium + gumowa obudowa na WiiMote i Motion+

l3V0qj0n4bw3Mo9Hi.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...