Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klucze, przyczyna pecha czy opcja restrykcji.

Xcmer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, powiedzcie mi czy jest możliwe zablokowanie dropu kluczy na jakimś koncie przez Riot czy po prostu pech, żę od 20 wygranych gier nie mam żadnego kawąłka?

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Odszukaj poprzedniego tematu dotyczacego nie wypadania kluczy.

Po prostu z kazdym kolejnym kluczem jest mniejsza szansa na drop , wiec pewnie masz okolo 6 % szansy na to ze ci wypadnie podczas gry

u1lc.png
Opublikowano

Jedyną możliwością do zablokowania kluczy jest dostanie chat restrictów. Jeżeli takowego nie dostałeś to po prostu masz już małą szansę na zdobycie klucza, licz na szczęście. Przez około 20-25 gier nie dostałem nic, a potem nagle 2 klucze pod rząd i dalej znowu nic.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Może i zmniejszyli drop , bo są mniejsze  szanse z każdym zdobytym kluczem racja , ale z tego co czytałem to powinienem mieć jakieś 14% szans na klucz a od 2dni nic nie leci , wcześniej po około 2 dziennie leciały.

Opublikowano

Jeżeli masz blokadę na drop, to praktycznie po każdym meczu w lobby wyświetla się napis, że nie masz możliwości zdobywania łupów ze względu na wcześniejsze negatywne zachowanie.

Opublikowano

­z kazdym meczem szansa na drop jest coraz mniejsza. Jak juz zagrales 100 gier to sie nie dziw. 

Ale resetuje sie to co miesiac, wiec znowu beda fajnie dropic

Opublikowano

Ja przed chwilą grałem 3 mecze i 3 kawałki klucza xD

Nwm co z wami, że wam tak nie lecą i nie zazdroszczę :c

Bo moze miales kare, skonczyla ci sie i ci odrazu droply pod rzad. Kazdy tak mial na poczatku dropia 3 potem znowu juz nie pod rzad i coraz rzadziej az wgl nie dropia.

Sam riot pisal ze to oni decyduja czy dropnie czy nie.

http://polscygracze.pl/klucze-wypadaja-zbyt-rzadko/

Opublikowano

jesli nie możesz zdobyć kluczy to po grze powinien wyswietlic ci się komunikat w czacie na pomarańczowo cos w stylu ''due to previous behaviour..'' jesli ten komunikat ci sie nie wyswietla to możesz zdobywac klucze, tylko masz pecha

Opublikowano

Jakby klucze by wypadały co grę lub 2, to już każdy by miał po ileś tam chyba 30 skinów.

Opublikowano

Jeżeli masz zablokowane dropienie kluczy - na zakończenie gry będzie Ci to pisać na na czacie. 

Jeśli jednak nie - od nowego miesiąca resetuje się to coś od czasu wydropienia pierwszego fragmentu. Tzn. pod koniec miesiąca bardzo mało kluczy dropi, a na początku dużo. 

Opublikowano

Ja przed chwilą grałem 3 mecze i 3 kawałki klucza xD

Nwm co z wami, że wam tak nie lecą i nie zazdroszczę :c

Bo moze miales kare, skonczyla ci sie i ci odrazu droply pod rzad. Kazdy tak mial na poczatku dropia 3 potem znowu juz nie pod rzad i coraz rzadziej az wgl nie dropia.

Sam riot pisal ze to oni decyduja czy dropnie czy nie.

http://polscygracze.pl/klucze-wypadaja-zbyt-rzadko/

Kary nie miałem, ponieważ to 2 konto :>

Opublikowano

Jeżeli masz zablokowane dropienie kluczy - na zakończenie gry będzie Ci to pisać na na czacie. 

Jeśli jednak nie - od nowego miesiąca resetuje się to coś. Tzn. pod koniec miesiąca bardzo mało kluczy dropi, a na początku dużo. 

Tylko że od początku kwietnia nic mi nie poleciało np.

­

592041432922042226939.jpeg

Opublikowano

Jeśli jednak nie - od nowego miesiąca resetuje się to coś. Tzn. pod koniec miesiąca bardzo mało kluczy dropi, a na początku dużo. 

Tylko że od początku kwietnia nic mi nie poleciało np.

­

Drop resetuje sie po 30 dniach od wydropienia pierwszego kawalka, nie z poczatkiem kazdego miesiaca.

­

Opublikowano

Ktoś już zajmował się mniej więcej ustalaniem tego w jaki sposób dropią klucze. Podobno jest tak, że im więcej komuś fragmentów wypadło tym mniejsza szansa, że wypadną kolejne. Po miesiącu następuje reset i wszystko wraca do normy. I znów na początku fragmenty lecą w miare normalnie, a potem coraz wolniej. Ktoś obliczał, że na wydropienie 12 fragmentów, trzeba zagrać około 85 gier. Co wydaje mi się dość możliwe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...