Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Aureolin Sol czy Kindred

seI3a99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , którym z tych 2 championów lepiej wycarryuje gre?  Aureolinem teraz dużo gram bo jest w rotacji i idzie mi całkiem nieźle ( było pare razy S ) , ale jest dość mocno zależy od teamu i łatwy do skontrowania dla postaci takich jaki zed czy xin. Kindred nie grałem nigdy , ale podoba mi się mechnika tej postaci. Którą postać lepiej kupić i czy kindred można grać tylko na jungli?

Opublikowano

Kindred można ewentualnie zagrać na ADC, ale ogólnie to mierny pick na tę linię. Mimo wszystko ja kupiłbym Kindred ze względu na szybki jungle clear, efektywne ganki i % DMG. W jungli nie traci też za dużo życia ze względu na to, że ma niskie cd na q przy aktywowanym w + bierną kradzież życia na w.

Opublikowano

Niektórzy jeszcze nie potrafią grać przeciwko Aurelionowi, weź to pod uwagę. Wziąłbym Kindreda ze względu na jego bardzo użyteczny ultimate, szybki cleartime, % obrażenia i mobilność. Do tego dobry sustain i counter jungling.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

ja kindred gralem na topie jak widzialem ze gram na garena nasusa czy innego tego typu tanka i nawet do farmy nie podchodzili

Aurelion jest papierowy manozerny i latey do skontrowania dlatego polecam Kindred ktora zabija tankow jak vayne Ma ulti do tf i to co napisala Ketti

Opublikowano

Zdecydowanie kindred % dmg robi bardzo dużo.

A tym aurelionem nie ma co się zachwycać, niby nowy champ a nie widać w nim większego potencjału

Opublikowano

Tak jak przedmówcy wybrałbym kindred, nie będę powtarzał tych samych plusów i minusów, zauważ tylko, że core umiejętnością aureliona jest stun, który jest śmiesznie prosty do uniknięcia.

Kindred ma bardzo duży potencjał do carrowania gier, wysoki skillcap, przyjemną mechanikę i całkiem solidny late game.

giphy.gif

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...