Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LG K10 LTE - Brick?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, kiedyś tam postanowiłem zrobić roota na ten telefon i co ciekawe udało się. Po instalacji irytowała mnie apka kingusera wolałem mieć supersu. Znalazłem taką apke co zamienia kingusera na supersu. Po zrobieniu zrestartowałem fona, ale zatrzymało się na zielonym logo plusa. Postanowiłem zrobić recovery i tym razem zatrzymało się na logo lg, postanowiłem zostawić na noc jednak nadal jest to samo. Da się jakoś przywrócić ten telefon, zeby działał?

76561197963952284.png

Opublikowano

Cześć, kiedyś tam postanowiłem zrobić roota na ten telefon i co ciekawe udało się. Po instalacji irytowała mnie apka kingusera wolałem mieć supersu. Znalazłem taką apke co zamienia kingusera na supersu. Po zrobieniu zrestartowałem fona, ale zatrzymało się na zielonym logo plusa. Postanowiłem zrobić recovery i tym razem zatrzymało się na logo lg, postanowiłem zostawić na noc jednak nadal jest to samo. Da się jakoś przywrócić ten telefon, zeby działał?

Ściągnij plik .kdz z systemem pod swój model. (W google łatwo znajdziesz) Sciągnij także flashtoola od LG. Odpal bootloader mode i wgraj system. Jest masa poradników na YT, czy też googlach jak to robić.

#teams4bal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...