Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybor serwera

h4unt3d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, z racji ze zblizaja sie matury, chcialbym zaczac grac w WoW'a (genialny pomysl). Z mmo mialem sporo stycznosci, w 90% ogarniam lore, tylko nasuwa sie pytanie: Gdzie grac? Chodzi mi o serwer prywatny. Nie zalezy mi zbytnio na duzej ilosci Polakow na serwerze (j. angielski znam w wystarczajacym stopniu). Ktory dodatek/konkretny serwer polecacie ? Zalezy mi na duzej ilosci graczy, wybor dodatka zostawie Wam. 

Natknalem sie najczesciej na serwery: Sunwell[*], Nostalrius[*], Wotlk.pl (startuje 17.04 jednak zainteresowanie znikome) i FireStorm(Wiekszosc dodatkow, sporo ludzi jednak nie wiem czemu ping 400?)

Opublikowano

Polecam jak najbardziej Warmane ;) Gra ponad 10K ludzi patch 3.3.5 duzo polakow takze gra serwer wpelni sprawny gram juz od tygodnia i jak narazie nie znalazlem zadnego bugu :D

Polecam serdecznie :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zdecydowanie Atlantiss. Serwer miedzynarodowy, ale z Polską administracją. Gracze na serwerze to też w większości Polacy, a liczba online sięga do 3k. A warmane uchodzi za mocno pobugowany serwer.

Opublikowano

Nie cieszyłbym się na Twoim miejscu, że natknąłeś się na Firestorm xD

Polecam Atlantissa, kiedyś serwer polski, teraz tak trochę mniej, jednak nie zmienia to faktu że każdy z zarządu (wraz z Ownerem) są Polakami. Społeczność taka sobie, ale serwer jest jednym z najmniej pobugowanych serwerów. Dodatek Cataclysm.

Opublikowano

Polecam jak najbardziej Warmane ;) Gra ponad 10K ludzi patch 3.3.5 duzo polakow takze gra serwer wpelni sprawny gram juz od tygodnia i jak narazie nie znalazlem zadnego bugu :D

Polecam serdecznie :)

Jezus Maria, nie wierzcie w te 10k ludzi online! Warmane to AT i Molten gdzie przez cały czas molten oszukiwał i podwyższał licznik online sami administratorzy sunwella tak piszą...

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...