Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co to jest xDDD Wchodząc tu myślałem o czym bardziej zaawansowanym, a nie edytowaniu htmlu xDD No ale props za chęci.

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

Co to jest xDDD Wchodząc tu myślałem o czym bardziej zaawansowanym, a nie edytowaniu htmlu xDD No ale props za chęci.

Przepraszam, że Cie zawiodłem. :) Głównie chodziło mi o to aby dać możliwość w miarę łatwego sposobu na stworzenie przedmiotu. Chciałem aby w tym temacie osoby kreatywne wymyśliły swoje przedmioty a następnie się nimi pochwaliły. Efekt końcowy wygląda prosto jak z gry. Zgodzić się jednak muszę, że "interfejs" może trochę odrzucać. :)

Opublikowano

Też spodziewałem się czegoś nieco bardziej zaawansowanego, ale szczerze mówiąc efekt końcowy jest przyjemny, cieszy oko ; D

W sumie szkoda, że zrobiłeś to dopiero teraz. (Wcześniej w dziale League Of Legends był konkurs polegający między innymi na wymyśleniu własnego przedmiotu)

giphy.gif

Opublikowano

Wszystko fajnie, ale po co komu taki "przedmiot"?

Miało to posłużyć osobom, które nudzą się na forum a mają chęć stworzenia czegoś związanego z Ligą. Szablon miał pomóc w tworzeniu takiego przedmiotu, ponieważ tak naprawdę wystarczy jedynie posiadać grafikę własnego przedmiotu, pozmieniać nazwy i opisy przedmiotu a następnie zrobić zrzut ekranu po czym wstawić go na przykład na forum w tym temacie. Jest to prościejsze niż może to wyglądać.

Też spodziewałem się czegoś nieco bardziej zaawansowanego, ale szczerze mówiąc efekt końcowy jest przyjemny, cieszy oko ; D

W sumie szkoda, że zrobiłeś to dopiero teraz. (Wcześniej w dziale League Of Legends był konkurs polegający między innymi na wymyśleniu własnego przedmiotu)

Chmurka jest zrobiona dokładnie tak samo jak ta po najechaniu na dany przedmiot podczas gry. Chciałem aby wyglądała wiarygodnie i mogła posłużyć na przykład przy wkręcaniu znajomych, że do gry wejdą nowe przedmioty. Co do konkursu, to jeden z takich wygrałem 31 pażdziernika 2015 (Helloween). To natchnęło mnie aby zrobić ten szablon. Podczas konkursu tworzyłem tą grafikę ręcznie przez co zajęła mi więcej czasu. Postanowiłem więc, że zrobię taki szablon, który będzie mógł posłużyć mi lub innym użytkownikom forum w przyszłości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...