Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drenek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wierzę w karmę , każdego dnia gdy wchodzę to sklepu  ją widzę.

tumblr_nwve37p9Hz1thlv3qo1_500.gif

Opublikowano

zależy, bo jak widze że jedyne co umie to R->Q to średniawo, ale zasada jest zawsze taka że enemy support karma zabiera Ci 1/2hp a jak u Ciebie jest to maxuje W  :makka:

#top 

nope

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Ogólnie nie wierzę w karmę, nie modlę się o to czy coś. Ale tak sobie myślę, że nawet fajnie mogłoby być żyć po raz drugi, tylko nie pod postacią świerszcza czy coś. -_-

19.jpg

Opublikowano

Karma nie istnieje. Jeśli faktycznie miałaby istnieć to działałaby w dwie strony, tutaj tylko czasem widzę, że działa w negatywną stronę co nie można nazwać karmą. Czysty przypadek.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Chodzi tu o karmę z hinduizmu czy o tą, że co dajesz to do ciebie wraca?

Jeżeli chodzi o tą drugą, to nie wierzę, bo to nie istnieje. Przynajmniej nie zawsze. Zazwyczaj wygląda to tak, że dajesz komuś dobro i pomoc, a ten ci jeszcze powie, że za mało, a gdy ty zapytasz o pomoc to jeszcze powie ci spie... Lajf is brutal.

19.jpg

Opublikowano

Jak mam nie wierzyć w coś co moje psy codziennie wpierdzielają :O

Wy też kiedyś chcieliście spróbować takiej karmy? ^^

Doje**ł jak sosna w dzika...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...