Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trade on hold

xDonSeva

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Kolega wysłał mi skiny, wszystko pięknie poszło ale wbijam do gry i widzę, że nie mam skinów a na stronie wyskakuje mi w tradeliście "1trade on hold" 

O co chodzi?

Opis: "Trades that are on hold have been accepted by both parties and will complete by the date specified on each trade offer. If you did not make these trades or wish to cancel them, you can do so by cancelling all outstanding trades (both those on hold and pending). Cancelling outstanding trades will begin a 7 day trade cooldown."

(Przetłumaczyłem sobie to ale nadal nie wiem o co chodzi)

I mam tutaj pytanie czy dostane te skiny czy nie?

Opublikowano

Bo nie masz steam guarda na telefon , dlatego . jak anulujesz tą wymiane to dostaniesz bana na 7dni na trade.

Jesli wlaczysz steam guarda na telefon to po tygodniu bedziesz mogl normalnie wymieniac sie bez blokad czasowych

Opublikowano

Bo nie masz steam guarda na telefon , dlatego . jak anulujesz tą wymiane to dostaniesz bana na 7dni na trade.

Jesli wlaczysz steam guarda na telefon to po tygodniu bedziesz mogl normalnie wymieniac sie bez blokad czasowych

nie uzyskałem odpowiedzi, czy bez tego dostanę te skiny czy nie.

Opublikowano

nie uzyskałem odpowiedzi, czy bez tego dostanę te skiny czy nie.

Dostaniesz, po 2 tygodniach.

tenor.gif

Opublikowano

jesli prowadzisz biznes z typem ktorego znasz rok to wymiana zostanie wstrzymana na 1 dzien , jesli mniej niz rok 15dni.. tak czy siak lepiej odrazu instalowac ten steam guard na telefon.

edit. te skiny dostaniesz po 1 dniu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...