Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sklep z joggerami dla patyka

Harriott

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

halo!

chciałbym się dowiedzieć, czy istnieją takie sklepy właśnie z joggerami/rurkami dla że tak napiszę "niewymiarowych/nieproporcjonalnych ludzi". mam 1.90, ważę 60kg, mam strasznie chude nogi i dlatego chciałbym się spytać o takie spodnie. zazwyczaj sprawa wygląda tak, że w udach takie dresy są spoko, ale w nogawkach mocno odstają i to nie wygląda fajnie, bo właśnie też szukam takich, które będą w nogawce ciasne. wtedy but wygląda lepiej. po prostu nie lubię, jak mi ściągacz odstaje i to samo z rurkami. może pytanie głupie, ale naprawdę ciężko znaleźć fajne spodnie dla takich nastolatków  -.-

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Opublikowano

najrozsądniej to opcja taka - kupujesz spodnie na długość i w pasie dobre, oddajesz do krawcowej, płacisz 20 zł i po 2 dniach masz perfekt spodnie jakie chcesz ;]

Opublikowano

najrozsądniej to opcja taka - kupujesz spodnie na długość i w pasie dobre, oddajesz do krawcowej, płacisz 20 zł i po 2 dniach masz perfekt spodnie jakie chcesz ;]

w sumie dobra opcja. coś na diamante/urbanie powinienem chyba kupić co mi podpasuje w miarę. 

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Opublikowano

to jest najlepsza opcja, bo ja sam czasem kupuje spodnie, które jednak w nogawce trochę odstają, nawet często tak niby ze slimami mam, ale wtedy oddaje do krawcowej zaznaczam jej ile chce albo podaje ile cm ma mieć nogawka i działa, a koszt takiej roboty to grosze.

Opublikowano

to jest najlepsza opcja, bo ja sam czasem kupuje spodnie, które jednak w nogawce trochę odstają, nawet często tak niby ze slimami mam, ale wtedy oddaje do krawcowej zaznaczam jej ile chce albo podaje ile cm ma mieć nogawka i działa, a koszt takiej roboty to grosze.

jeszcze mógłbyś mi napisać jak mierzysz nogawkę? w sensie owijasz nogę taśmą i podajesz ile cm, czy jak? 

Opublikowano

Mam taki sam wzrost tylko jestem chudszy o 4-5 kilo, ostatnio normalnie zamówiłem na majors.pl jakieś joggerso podobne spodnie ze ściągaczami na dole i nie było problemu. :P Ale jakoś szczególnie ten sklep szału nie robi, jakościowo wypada mizernie jeśli weźmiemy pod uwagę stosunek cena/jakość.

Opublikowano

jeszcze mógłbyś mi napisać jak mierzysz nogawkę? w sensie owijasz nogę taśmą i podajesz ile cm, czy jak? 

kiedyś to znałem swój idealny wymiar, najłatwiej to wziąć swoje spodnie aktualne które ci najlepiej fitują i je zmierzyć, a jeśli nie masz takich to bierzesz nogawkę, łapiesz w punkcie w którym chcesz mieć zwężone i zaznaczasz np. agrafką czy czymś.

Opublikowano

Szukaj po prostu super skinny/super slim. Wiem że jest tego sporo bo przez takie super slimy na stoiskach nie mogę znaleźć spodni dla siebie, cieńsze niż slim wyglądają na mnie idiotycznie. Swoją drogą zainteresowałbym się wagą a nie odpowiednimi spodniami, ja jestem niewiele wyższy a ważę 80kg i jestem chudy, nie wyobrażam sobie jakbym miał ważyć 55 czy 60kg

Opublikowano

Dokładnie. Super skinny lub właśnie jakieś super slimy, na dole wtedy one przylegają tylko na górze są obcisłe, ale też nie wszystkie są aż tak.

Ja mam 16 lat i to był taki nagły wzrost jakby, może to się ustsbilizuje.

Opublikowano

Mam 1.82 metra, 17lat waze 8 dyszek w miare optymalnie ale mam zajebiscie szerokie uda.

Znalesc cos ma mnie tez jest wyczyn.

Wlasnie jak musze cos kupic to sie bujam po targu u mnie miasto ale male wiec wszyscy sie w miare znaja to tam po ludziach popytac.

Ale musze brac wlasnie dobre w pasie i dawac na uciecie.

Ale harriot do rzeczy, rada na ten stan rzeczy tylko jedna.

Odwiedzic miejscowego kebabiarza. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A tak serio to na tragu sie pobujac znalesc cos dobrze lerzacego ale to czasochlonne jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...