Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Promocja na t34 is6 lowe t26e4

fishkill1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam widzę że jest promocja co do tych czołów czołg + 2500 golda + 15 jakiś żetonów nwm o co chodzi ^^ ale mniejsza o to  

chciał bym zakupić jakiś czołg premium do zarabiania kredytków lubię twartde czołgi grajace na 1 lini  ogarniam wszelkie weakspoty miejscówki itp i nwm jaki czołg wybrać xD bo grając przeciwko nim rozwalam je bez problemu :D chyba że t34 tylko wieże to jest problem :D

dodam że posiadam  załoge na każdy z tych czołgów 

Opublikowano

Bierz t26e4, wczoraj kupiłem i jestem bardzo zadowolony. A co do zarabiania to 2 000 000 w dzień. +/- 70 000 za średnią bitwę.

Opublikowano

Jeśli chcesz dobry czołg na 1. linię i do tego znasz weakspoty, to IS-6 będzie najlepszym wyborem. 

Opublikowano

Jak nie można jak można. 

rocznicowe chodzi mi o te czołgi popatrz :D masz tylko karta paypal przelew 24 skrill american expres card i coś Chińskiego 

psc nie ma :D 

Opublikowano

Jak nie można jak można. 

rocznicowe chodzi mi o te czołgi popatrz :D masz tylko karta paypal przelew 24 skrill american expres card i coś Chińskiego 

psc nie ma :D

Jest. Przyjrzyj się dokładnie. - (We wszystkich rocznicowych ofertach można zapłacić PSC, przy SP nie sprawdzę, bo już go kupiłem i zniknął.)

Opublikowano

Naprawde ja nie mam :D  możliwe jest to że kiedys sprawdzałem i anulowałem i teraz nie mogę ? bo pisze tak "Klikając "Zgadzam się", wyrażasz zgodę na natychmiastowe dostarczenie zamówionych przedmiotów. Stracisz prawo do wycofania zamówienia po rozpoczęciu procesu dostawy, z wyjątkiem zamówienia zakupu konta premium."

Opublikowano

Naprawde ja nie mam :D  możliwe jest to że kiedys sprawdzałem i anulowałem i teraz nie mogę ? bo pisze tak "Klikając "Zgadzam się", wyrażasz zgodę na natychmiastowe dostarczenie zamówionych przedmiotów. Stracisz prawo do wycofania zamówienia po rozpoczęciu procesu dostawy, z wyjątkiem zamówienia zakupu konta premium."

Raczej nie, bo ja kliknąłem kilka razy z VISA i się wycofałem. :P

Opublikowano

dziwne da się jakoś odbudować konto czy cos ? 

Odbudować? O co konkretnie pytasz?

no nwm chodzi mi o to że nie moge płacić PSC za te czołgi :D  złoto itp mogę a za te czołgi nie nawet niema znaczka  PSC xD 

Opublikowano

dziwne da się jakoś odbudować konto czy cos ? 

Odbudować? O co konkretnie pytasz?

no nwm chodzi mi o to że nie moge płacić PSC za te czołgi :D  złoto itp mogę a za te czołgi nie nawet niema znaczka  PSC xD

Spróbuj z komórki, innej przeglądarki, innego komputera.

Opublikowano

Ja też nie widziałem PSC przyznam(chodź wybierałem i tak inną opcję zakupu)

tak tylko że ja mam 250zyla PSC bo skiny sprzedałem i boli trochę xD 

Opublikowano

Ja też nie widziałem PSC przyznam(chodź wybierałem i tak inną opcję zakupu)

tak tylko że ja mam 250zyla PSC bo skiny sprzedałem i boli trochę xD

Musisz to sprawdzić na innym urządzeniu, bo nie jest możliwe, aby połowa użytkowników miała dostępną takową płatność, a druga połowa nie. ;)

Opublikowano

Niestety ta "promocja"

https://eu.wargaming.net/shop/wot/vehicles/3129/

nie obejmuje płatności PSC. Dlaczego ? Pewnie jakieś niedopatrzenie.

Ta,

https://eu.wargaming.net/shop/wot/vehicles/85/

gdzie możesz kupić czołg bez "golda" już tak.

Faktycznie, u mnie przy innych promocjach, np. IS-6 się da, zgłaszam to do supportu.

Opublikowano

[...]Z powodów technicznych cześć ofert nie ma tej opcji - dotyczy to głównie ofert specjalnych, które są dostępne jedynie raz dla danego konta. Najmocniej przepraszam za niedogodności z tym związane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...