Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie medy opłaca się grindować?

revenge94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, które medy opłaca się grindować 6/8/10 tier.. żeby przyjemnie się grało.. Jestem noobem i poki co grinduje 1 linie HT pod IS-7 (aktualnie brakuje 30k expa do IS3). Chciałbym do HT dobrać jakąś linie medów, kiedyś polecano mi ruskie.. a jak na tą chwile to sie ma? Dostało coś nerfa i czy ta Czeska linia medów jest dobra i porządana w teamach?

Opublikowano

Ruskie nadal są bardzo dobre i często używane, przyjemna linia dla newbie. Czechosłowacka jest dobra, również bardzo często używana, ale dla newbie to słaby wybór, ponieważ jest zbyt trudna na początek. Podobnie japońce. 

Opublikowano

A jaki med premium moge sobie kupić SuperPershinga np ?? Dobry do zarabiania i jak z grywalnością i to 8 tier to czesto rzuca na 10 tier??

Jak najbardziej polecam. Pancerz bardzo dobry, jeżeli ktoś nie wie co jedzie, to mała szansa, że go spenetruje (nawet dziewiątka). Działko mogłoby mieć wprawdzie mniejszy czas przeładowania, bo +/- 7,8sek. to dosyć dużo, penetracja dobra. Zarobki to 50-80k. za bitwę (z premium), a na X go chyba w ogóle nie rzuca (przynajmniej mnie od wczoraj, ani razu na najwyższy tier nie wylosowało).

Opublikowano

A jaki med premium moge sobie kupić SuperPershinga np ?? Dobry do zarabiania i jak z grywalnością i to 8 tier to czesto rzuca na 10 tier??

Inne są lepsze. T-54 prot. masz lepszy pancerz, lepszą mobilność kosztem losowań. 

Jak najbardziej polecam. Pancerz bardzo dobry, jeżeli ktoś nie wie co jedzie, to mała szansa, że go spenetruje (nawet dziewiątka). Działko mogłoby mieć wprawdzie mniejszy czas przeładowania, bo +/- 7,8sek. to dosyć dużo, penetracja dobra. Zarobki to 50-80k. za bitwę (z premium), a na X go chyba w ogóle nie rzuca (przynajmniej mnie od wczoraj, ani razu na najwyższy tier nie wylosowało).

SP ma MM do IXt.

Opublikowano

Wes Czeska linie gram od niedawna mam dopiero 1k walk ale gra mi sie bardzo fajnie tymi czolgami w grze troszke pomyslec i nawet jak cie da na 2 tiery wieksze czolgi to i tak idzie sporo czeskimi zrobic expa

Opublikowano

Chinapower! Ogólnie, to wszystkimi czołgami chińskimi gra się podobnie (lightami trochę inaczej). Ważna przy nich jest znajomość terenu ze względu na niskie opuszczanie działa (od Type 58 w górę). Bardzo fajna nacja - expie ją już na drugim koncie i gra mi się jeszcze lepiej :) Czołgi te mają niesamowicie twarde wieże. Najmniej przebijali mnie w wieżę (prawie wcale nawet na IX) w T-34-1, potem T-34-3, który ma garnki (wchodzi za zero najczęściej) i na końcu T-34-2. Również cycki na wieży, ale tam już za 0 nie wchodzi i trzeba ruszać wieżą po strzale.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...