Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UPC Internet wyłącza się co kilka minut na kilka sekund

xPepeq13414

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka, nie wiem czy dobry temat wybrałem ale nie mam pojęcia gdzie mogłem to dodać ;)

Cóż problem polega na tym że przeważnie w grach taki jak battlefield 4, call of duty, cs:go co jakiś czas wyłącza mi się net na kilka sekund.

Np ostatnio odpaliłem sobie bf4 grałem 10 minut crash internetu nie ma, później 30 minut crash itp itd.

Internet wyłącza sie na max 40 sekund

Problem też w tym że na modemie wszystkie lampki pokazują że internet jest, w komputerze też nic się nie zmienia jednak gg czy tak jak mówiłem gry mi się wyłączają na jakiś czas..

Jest to denerwujące ponieważ ledwo gram w bfa i samo dołączanie na serwer trwa około 5 minut więc takie wyłączanie i włączanie raczej źle działa na mój procesor.. ;p

Licze na pomoc ;)

EDIT1: Nie dzwoniłem jeszcze do UPC

Opublikowano

Dzieje to się tylko podczas grania czy są jakieś inne problemy z internetem podczas zwykłego korzystania z komputera?

Opublikowano

Podaj specyfikacje sprzętu, temperatury podczas grania (może się karta sieciowa wyłączać jak masz wysokie tempy).

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...