Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy też spotykacie tylu cheaterów w ISS World?

loleq2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Też spotykacie teraz sporo haxów na serwerach ? Przed chwila byłem z kolegami w airport i gościu zabił nas 4 z jednego magazynka (aimbot) + odrazu wywalało z serwera przez co nie da się go zraportować. I to nie pierwszy raz...

Opublikowano

Takie jest piękno gier multiplayer, tego nie wyleczysz :/ Teraz znaleźć grę z dużą ilością osób, bez cheatów, to jest tak jakbyś wygrał w lotto.

Opublikowano

Takie jest piękno gier multiplayer, tego nie wyleczysz :/ Teraz znaleźć grę z dużą ilością osób, bez cheatów, to jest tak jakbyś wygrał w lotto.

Cheaterzy występują w grach multiplayer to prawda, ale nie na taką skalę jak w iss.

Grasz zapewne na begginerach czyli siedlisku haxów, miną 24h i zabijesz 3k zombie to na oficjalnych powinno być już ich mniej.

Opublikowano

I znów "fortuna" zatacza koło. Znów przerabiamy, to samo. Zaczynamy się cieszyć, że gdzieś jest ich mniej niż tam, a tam niż gdzieś. Pokazałem ostatnio @SorryMate pewien hax no ISS Worlda. Co prawda bardzo prymitywny ale dający jakąś przewagę, a żeby było śmieszniej jest... niewykrywalny (może do czasu) i za darmo. No ale o czym my tu piszemy, skoro na emulatorach ISS, które tak niby są zabezpieczone, można użyć programu za 7$ i stać się "bogiem serwera", a jak dobrze pokombinujesz, to nawet bez tych 7$. A miało być tak pięknie. Ehhh...

test

Opublikowano

I znów "fortuna" zatacza koło. Znów przerabiamy, to samo. Zaczynamy się cieszyć, że gdzieś jest ich mniej niż tam, a tam niż gdzieś. Pokazałem ostatnio @SorryMate pewien hax no ISS Worlda. Co prawda bardzo prymitywny ale dający jakąś przewagę, a żeby było śmieszniej jest... niewykrywalny (może do czasu) i za darmo. No ale o czym my tu piszemy, skoro na emulatorach ISS, które tak niby są zabezpieczone, można użyć programu za 7$ i stać się "bogiem serwera", a jak dobrze pokombinujesz, to nawet bez tych 7$. A miało być tak pięknie. Ehhh...

@Vaxus na unknowcheats są już o wiele lepsze i bardziej rozwinięte niż ten proximity alert co mi wysyłałeś, niestety wszystko idzie w złą stronę. Mam nadzieję że twórcy w porę się opamiętają..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...