Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Jak działa EloBuddy? Kim najlepiej grać? Ban?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam opisze ktoś jak dokładnie działa elobuddy? Jakich skryptów używać ,żeby nie dostać bana. Kim najlepiej grać, żeby łatwo wbijać dywizje? Czy jest szansa na ban? I prosze o poradnik do zainstalowania. Daje pakiet lajków

Opublikowano

EB schodzi na psy tyle mogę powiedzieć :) Zapowiadało się bardzo ciekawie, z czasem myślałem że się rozbuduję ale co się okazuję przez rok praktycznie nie ruszyli z miejsca :) EvadeIC również, zapowiadało się świetnie co się dzisiaj okazało nie będzie już kontynuowane.. To jest jakiś żart...

Opublikowano

Na każdym programie - L#, BoL, EB jest szansa na permanentną blokadę konta. Jest to zależne od wykrycia przez Riot Games oraz (głównie teraz) od raportów przesyłanych przez graczy. Musisz sprawić to, że nie będą Cię raportować, wtedy jest o wiele mniejsza szansa na bana.

Jak zacząć?

Drejw podlinkował Ci link.

Dobrymi skryptami są:

JokerFiora, Aka's Vayne, Tristana OKTR, Blessed Riven, Kalista od Hellsinga.

Opublikowano

EB schodzi na psy tyle mogę powiedzieć :) Zapowiadało się bardzo ciekawie, z czasem myślałem że się rozbuduję ale co się okazuję przez rok praktycznie nie ruszyli z miejsca :) EvadeIC również, zapowiadało się świetnie co się dzisiaj okazało nie będzie już kontynuowane.. To jest jakiś żart...

+1, ogólnie beke miałem, jak sie pisało czemu to tak działa, a developerzy na SB pisali ROK PO PREMIERZE, ze to przeciez beta xDDDDD

A co do bana, bo sie kolega tez pytał, pare dni temu był banwave, wiec grasz na własną odpowiedzialność.

Opublikowano

EloBuddy było projektem ze sporym potencjałem. Celowo piszę "było" bo ten potencjał najwyraźniej się wypalił. Głośno o EloBuddy w obecnym wydaniu (pierwsze wersje powstawały w 2013) zaczęło się robić rok temu, o czym zresztą sam pierwszy pisałem na mpcforum. Rok minął, a sytuacja wygląda tak: prediction c*****e, Evade tak naprawdę nie ma bo to stefsota to jakiś żart na kółkach - nie obsługuje customowych spelli, w tym trójkątnych, Evade Spells czy shield support to marzenia ściętej głowy, orbwalker to chyba jedyny mocny aspekt ale to zapewne dlatego, że pracuje nad nim iCreative i rzeczywiście coś robi. Stefsot na całe EB ma chyba mocno wyjebane bo robi najmniej. Skrypty do postaci - niektóre są bardzo dobre, niektóre to żenada. Gdybym nie miał stutteringu klatek na BoLu to bym do niego wrócił ale przyzwyczaiłem się do grania płynnie. Z L# nie mam zamiaru korzystać ze względu na szpiegowanie użytkownika (zbieranie logów Skype) a także wysokie ryzyko bana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...