Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Narodowcy

PabloTL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może dlatego, że szanujesz bardziej polaków niż sam kraj?

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Narodowcy kojarzą mi się z łysymi nacjololo którzy zamiast mózgu mają mały orzeszek, więc nie mam dla nich ani grama szancunku

Opublikowano

­A to jest, że niestety są oni kojarzeni z pseudokibicami. Tylko jak można nazywać się narodowcem i chodzić na marsze pronarodowe a za chwile po meczu pójdą dewastować swoje miasto? Ja też mam poglądy nacjonalistyczne, prawicowe, homofobiczne, ksenofobiczne itp i jestem z tego dumny natomiast potrafię zachować przy tym kulturę i nie krzywdzić innych ludzi.

@015435 idealny pokaz lewackiej kultury

Cyrk.png

Opublikowano

Jeżeli uważasz swój kraj za najważniejszy w twoim życiu i kochasz go, to dobrze, to patriotyzm raczej. Jeżeli uważasz, że Polacy są we wszystkim najlepsi, oraz że reszta narodowości jest nic nie warta i jeszcze w dodatku o tym mówisz to jest to rasizm.

To, że ktoś jest Niemcem czy Murzynem, nie znaczy, że ma być nieszanowany. Bo to jest rasizm. Kochaj swój kraj i szanuj inne narodowości. Ja tak robię i jakoś to leci.

19.jpg

Opublikowano

Jeżeli uważasz swój kraj za najważniejszy w twoim życiu i kochasz go, to dobrze, to patriotyzm raczej. Jeżeli uważasz, że Polacy są we wszystkim najlepsi, oraz że reszta narodowości jest nic nie warta i jeszcze w dodatku o tym mówisz to jest to rasizm.

To, że ktoś jest Niemcem czy Murzynem, nie znaczy, że ma być nieszanowany. Bo to jest rasizm. Kochaj swój kraj i szanuj inne narodowości. Ja tak robię i jakoś to leci.

Nie, taka osoba to debil zmanipulowany przez PO lub PiS. Taki prawdziwy nacjonalista widzi wady kraju i stara się je ukryć lub celowo je ignoruje - by mimo wszystko powiedzieć, że jego kraj jest najlepszy.

pyhvh7E.png

Opublikowano

@PabloTL

Nic z nimi nie jest nie tak :). Ludzie którzy twierdzą inaczej kierują się stereotypami lub po prostu woleli by oddać kraj pod władania zachodniego lub wschodniego "mocarstwa", mieć w Polsce multikulti i szybko zakończyć swój nędzny żywot w metrze a ostatnie co by usłyszeli to "allah akbar".

PS. Tak jestem wrogo nastawiony do polityki CAŁEJ unii europejskiej. Nie popieram multikulti ani przyjmowania uchodźców. Jak najbardziej popieram takie ugrupowanie jak ruch narodowy ale też nie jestem skrajnym prawicowcem.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

@PabloTL

Nic z nimi nie jest nie tak :). Ludzie którzy twierdzą inaczej kierują się stereotypami lub po prostu woleli by oddać kraj pod władania zachodniego lub wschodniego "mocarstwa", mieć w Polsce multikulti i szybko zakończyć swój nędzny żywot w metrze a ostatnie co by usłyszeli to "allah akbar".

PS. Tak jestem wrogo nastawiony do polityki CAŁEJ unii europejskiej. Nie popieram multikulti ani przyjmowania uchodźców. Jak najbardziej popieram takie ugrupowanie jak ruch narodowy ale też nie jestem skrajnym prawicowcem.

no wiadomo, mamy starzejące sie społeczeństwo co za tym idzie mało dzieci się rodzi, zachodnie kraje przyjmują imigrantów bo mają podobne sytuacje, po prostu przyjmują ich jako ludzi do robienia gównianych prac, ale polaczki są niewykształcone i się boją że imigranci im zapierrdolą prace xD (tą chujową robote). Dobrze to jest opisane w jednym z odcinków southparku-The last of mehecaans

23d5997a573e9.jpg

Opublikowano

Z narodowcem nic, bo to tylko osoba, który lubi swój kraj najbardziej i chwali go. Chyba, że osoba wywyższa swój kraj ponad inne i uważa, że jest najlepsze a wszystko co z innych krajów jest gorsze, wtedy jest to nacjonalizm i jest to powszechnie złe.­

Opublikowano

@015435

Śmieszny jesteś :). Spokojnie oni ci nie zabiorą pracy nie martw się. Imigranci nie chcą pracować chcą dostawać socjal więc twoja praca nie jest zagrożona. Co do southparku muszę cię uświadomić że tam wszystko jest opisywane w sposób prześmiewczy a jak sugerujesz się czymś takim to sądzę że twoja wiedza z zakresu ekonomii, kultury i polityki kończy się na szkole podstawowej co jest dość smutne. Jak widać pewnie wolał byś żyć w Niemczech, lizać dupę Merkel i bać się wyjść wieczorem z domu nie wspominając o dzieciach lub dziewczynie. Pewnie popierasz PO, chciałbyś wyprzedać polskie ziemie i pragniesz całkowitej zagłady Polski. Miejmy nadzieję że większość młodzieży nie będzie taka jak ty to może jeszcze mamy szansę dożyć sędziwych lat w Polsce a nie w okupacji Niemieckiej.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

@PabloTL

no wiadomo, mamy starzejące sie społeczeństwo co za tym idzie mało dzieci się rodzi, zachodnie kraje przyjmują imigrantów bo mają podobne sytuacje, po prostu przyjmują ich jako ludzi do robienia gównianych prac, ale polaczki są niewykształcone i się boją że imigranci im zapierrdolą prace xD (tą chujową robote). Dobrze to jest opisane w jednym z odcinków southparku-The last of mehecaans

Polska wbrew pozorom jest wykształconym krajem. 

Deus vult

Opublikowano

@015435

Śmieszny jesteś :). Spokojnie oni ci nie zabiorą pracy nie martw się. Imigranci nie chcą pracować chcą dostawać socjal więc twoja praca nie jest zagrożona. Co do southparku muszę cię uświadomić że tam wszystko jest opisywane w sposób prześmiewczy a jak sugerujesz się czymś takim to sądzę że twoja wiedza z zakresu ekonomii, kultury i polityki kończy się na szkole podstawowej co jest dość smutne. Jak widać pewnie wolał byś żyć w Niemczech, lizać dupę Merkel i bać się wyjść wieczorem z domu nie wspominając o dzieciach lub dziewczynie. Pewnie popierasz PO, chciałbyś wyprzedać polskie ziemie i pragniesz całkowitej zagłady Polski. Miejmy nadzieję że większość młodzieży nie będzie taka jak ty to może jeszcze mamy szansę dożyć sędziwych lat w Polsce a nie w okupacji Niemieckiej.

no pewnie że wolał bym żyć  w niemczech, co za pytanie kruurwa xD

żadna różnica dostać na pizde od imigrantów a od narodowców pijanych w nocy

23d5997a573e9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...