Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.pl Opłaca się grać na bocie?

panjanusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam zamiar znów rozpocząć przygode z metin2, związku z tym mam kilka pytań do o
1. Czy gra na bocie ma obecnie sens ? (pamiętam ze zawsze za fisbota wylapywalem bana na glowne konto za powiazanie)
2. Czy da duzo osob w to gra ? (wyczytałem że najlepiej na negrosie zaczac)

Jeżeli Ci pomogłem zostaw like ;)

Jak coś do mnie piszesz to użyj mojego nicku.

Opublikowano

Nie polecam metina, może po dwóch latach bocenia bys cos osiagnal 

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

za fishbota ZAWSZE dostaniesz bana. Nie ood razu ale dostaniesz. Tylko czas zmarnujesz. 

Ja zamiast fisha stawiałem (nwm czy dalej boty dzialaja) sobie postacie zeby expily do 20lv i sellałem zmianki. Teraz expbota GF wgrało do klienta wiec sprawa jest ulatwiona. Stawiasz pare kont zeby wbily 20lv, ze skrzyni ucznia masz zmianki i mozesz ludziom mixowac itemki za hajs (nie pamietam do jakiego lv itrmka mozna mixowac, chyba 30)

cc623890a8b2c.jpg

Opublikowano

Graj na metin2bob wersji darmowej .Codziennie ściągasz przez 30min pliki ale za to na 90% cie nie zbanują. Ja w tydzień od zera zdobyłem całe eq+9 + IS na 50lvl :)

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi :), a gdy bede grał na głównej postaci na kamerze (tylko po to aby szybciej biegać ewentualnie auto pooty i ostrożnie pelerynkii) to wyłapie bana za samo to że cisne na kamerze ? Czy wystarczy korzystać z tego "z głową" ?

Zamierzam także stawiać swoje boty na osobnym kompie i IP. :) tak żeby było "zero przypału"

Opublikowano

Jeżeli chodzi o expbota to jak będziesz się kryć nie dostaniesz bana. Inna sprawa jest z fishbotem, za to praktycznie dostaniesz bana od razu.

Opublikowano

1. Nie oplaca sie na PL bocic.

2. Najwiecej osob gra Negros Samos.

Gówno ci da inny komputer czy IP. Powiazanie nadal bedzie, na PL w logach zapisuje sie to z kim handlowales oraz co podnosiles z ziemi, wiec bez powiazania nie przekazesz nic na inne konto :)

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

w logach zapisuje sie to ... co podnosiles z ziemi

@1361622928-U485574.pngSirNycek

Jasne, zbanują Cie nawet za kupienie przedmiotu z wystawionego sklepiku.

Zbanują Cię za uderzenie tego samego moba, ktorego uderzyła postać na hackach.

Zbanują Cie za przejście tą samą ścieżką co postać na modzie.

Zbanują Cię za łowienie ryb w tym samym miejscu. Wszystko jest w logach. Inwigilacja, powiązania.

3 lata na kamer modzie gram na głównym koncie i wyobraź sobie, że (uwaga) podnosze itemy z ziemi od postaci ustawionej na fishbocie. Widziałem już wiele podobnych odpowiedzi i zawsze sobie myślę: "w dupie byłeś, g****o widziałeś". Cytat nie jest bezpośrednio skierowany do Ciebie. (Czyżby report?)

Opublikowano

@Benio21
masz poniekąd racje, lecz gdy ja kiedyś podnosiłem małże z ziemi to i tak wyłapałem bana, lecz mogło to być spowodowane głupotą, ponieważ później przekazałem sobie ości na handlu :) także masz racje w 95% :D. Powiedz mi tylko jak w dzisiejszych czasach wygląda łowienie ryb aby nie wyłapać na nobka bana, po 2h dziennie ?

Opublikowano

boce rok na :D kontach na kamerze zawsze nie mam bana... nawet po ewentach po prostu nie używaj fly hack i jak ktoś jest obok nie używaj mobbera

Opublikowano

Ja obecnie używam kamermoda już ok 2 lata, mam obecnie 3 postacie 90lvl+ , zależy czy umiesz sie jakoś kryć czy lecisz na wallhacku po wszystkich ścianach. jak ktos umie używać chackow z głową to spokojnie

Opublikowano

osobiście używam bota a dokładnie m2bob gram na samosie około pół roku zacząłem dosłownie od zera tylko wyjaniłem od ludzi troche kasy w ciagu 1h jakoś miałem ponad 1kk do ttej pory co osiągnąłem to body 79lvl AURA - P eq z łez +8 / +9 5b hełm 60 lvl +8 5b truta +7 sr 36 kd +4 stal +9 4b . Moj zarobek to red las i metiny mordu w red lesie jestem taki perfidny że ustawiam go by sam szukał metinów lata przez sciany itp itd ;D na metinach mordu również zostawiam go ma podnosć KSIĘGI , KAMIENIE KD przychodze tak po 2h jego dropienia i sprawdzam co dropnął jak są jakieś gówniane książki wywalam odrazu tylko że musze przyznać wjebałem w IS by odblokować sobie strony aby tak szybko nie przychodzić do komputera sprawdzac co dropło 

770d49f643f1d.png

Opublikowano

w logach zapisuje sie to ... co podnosiles z ziemi

@"SirNycek"

Jasne, zbanują Cie nawet za kupienie przedmiotu z wystawionego sklepiku.

Zbanują Cię za uderzenie tego samego moba, ktorego uderzyła postać na hackach.

Zbanują Cie za przejście tą samą ścieżką co postać na modzie.

Zbanują Cię za łowienie ryb w tym samym miejscu. Wszystko jest w logach. Inwigilacja, powiązania.

3 lata na kamer modzie gram na głównym koncie i wyobraź sobie, że (uwaga) podnosze itemy z ziemi od postaci ustawionej na fishbocie. Widziałem już wiele podobnych odpowiedzi i zawsze sobie myślę: "w dupie byłeś, g****o widziałeś". Cytat nie jest bezpośrednio skierowany do Ciebie. (Czyżby report?)

Gówno się znasz :)

W logach zapisuja sie upuszczone i podniesione przedmioty, to ze nie dostales bana to zwykly przypadek.

Chyba nie jest przypadkiem przekladanie za darmo yangow na inną postac z postaci na ktorej sie bocilo.

Dla mnie mozesz dalej stawiac boty, kwestia czasu jak wpadniesz :)

Są inne lepsze sposoby zarobku niż bocenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...