Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

komputer sam sie wyłacza

matiziom12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

komputer sam sie wyłacza podczas korzystania z niego, kupiłem go w czerwcu, a od października nie był używany, wtedy mi się wyłączał jak grałem długo w gta V, a teraz przy graniu w lola sam się wyłącza, ktoś pomoże? może przez to że skonczyl mi sie win 8.1 wersja testowa czy cos

Brak 10 postów [ ]
Brak 50 postów [ ]
Brak 100 postów [x]
Brak 150 postów [x]
Brak 200 postów [x]
Brak 250 postów [x]

Opublikowano

Może być coś z dyskiem, może być coś z zasilaczem. Podaj specyfikację kompa. Winą Windowsa to nie jest. Jak się nie znasz na tym to idź do serwisu albo do jakiegoś znajomka który za piwo powie Ci co się uszkodziło.

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

@niko181

8gb ram

graficzna 720gt Geforce

procek i3-4170 4x 3.70 Ghz

zasilacz bandit power, model: atx 330, 500w

na zbyciu mam zasilacz traver 420w silent, ale chyba gorszy jest, ?

Brak 10 postów [ ]
Brak 50 postów [ ]
Brak 100 postów [x]
Brak 150 postów [x]
Brak 200 postów [x]
Brak 250 postów [x]

Opublikowano

Prawdopodobnie zasilacz nie wyrabia. Nie dziwi mnie to, bo jest to czarna lista. Spróbuj włożyć tego Tracer'a i zobacz.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

Mi się komputer wyłączał i myślałem, że to wina zasilacza (po wyłączeniu, podpinałem go na krótko i nie odpalał wiec byłem prawie w 100% pewien że to zasilacz ) ale odkurzyłem go i wymieniłem paste na procesorze (okazało się że prawie jej już nie było .. ) problemu nie ma ;>

LIKE

LIKE

LIKE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...