Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Ekko Tank

LeoWoj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No bo to tanky build, a nie APC. Ja bym abyssala zmienił.

Wiem że jest to tanky... Głównie chodzi mi o to że z zhonyą czuje się pewniej a nie jestem pewien który itemek zamienić/ zhonya daje troszkę armorka no i do tego jej aktive jest użyteczny, dzięki za odpowiedź, poczekam jeszcze chwile na opinie innych :)

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

Jeżeli już chcesz mieć zhonyię w tym buildzie to zamieniaj ją z umrzykiem i abysalem sytuacyjnie. Po prostu zwracaj uwagę na to ile postaci ap mają przeciwnicy i jak rozłożone są u nich kille i złoto. : >

Każda gra jest inna, dlatego też i Twój build może a nawet powinien się różnić w zależności od tego jak gra wygląda.

giphy.gif

Opublikowano

Jeżeli już chcesz mieć zhonyię w tym buildzie to zamieniaj ją z umrzykiem i abysalem sytuacyjnie. Po prostu zwracaj uwagę na to ile postaci ap mają przeciwnicy i jak rozłożone są u nich kille i złoto. : >

Każda gra jest inna, dlatego też i Twój build może a nawet powinien się różnić w zależności od tego jak gra wygląda.

Tyle to ja widziałem, aczkolwiek słuszna uwaga, dziękuje :) Temat do zamknięcia.

2e102b5f9b77b.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...