Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzisiejsze serwery minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! 

Mam pytanie, czy dzisiaj opłaca się robić serwer MC? Nie chodzi mi o pieniądze ponieważ nie mam zamiaru zarabiać na tym, lecz o zabawę itd... Chciałbym stworzyć coś trudnego, nwm SkyBlock, Hardcore, RPG... Czy taki serwer miałby racje bytu? Nie chciałbym mieć 30 graczy (dzieci) które nic tylko "hce admina" albo "daj opa".

r9wfFzB.png

Opublikowano

Jeśli były by jakieś fajne dodatki myślę, że miał by taki serwer prawo bytu, aczkolwiek nikt teraz nie chce grać na hardcore a na łatwiejszym będą dzieci.

sygn.png

Opublikowano

Jeśli nie chcesz dzieci to nie rób czegoś w stylu "easy hc gildie 200x exp drop" itd.

Serwer RPG byłby zbyt skomplikowany, chyba że oparł byś go na prostych zasadach, w każdym razie stworzenie czegoś takiego pewnie pochłonęło by sporo czasu a nie wiadomo czy by "chwyciło".

Moim zdaniem najlepiej zrobić freebuild lub skyblock tylko oczywiście trzeba by jakoś utrudnić gierkę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...