Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klucze nie dropia

50DUKEN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jaki jest powód ze od ~20 meczy nie wypadl mi ani jeden klucz skrzynki normalnie dropia po uzyskaniu S na bohaterze.

Opublikowano

Bo po każdym dropie klucza zmniejsza ci sie % na drop.­

Ile mi kluczy droplo z 6 na 2 skrzynki i tak sie drop zmiejszył ? Innych znajomych sie pytałem to normalnie mowili ze im dropi .

Opublikowano

Ile mi kluczy droplo z 6 na 2 skrzynki i tak sie drop zmiejszył ? Innych znajomych sie pytałem to normalnie mowili ze im dropi .

To graj premade 5-osobowy to będziesz miał dużo większy % na drop klucza. 

­

Opublikowano

bo ten system dropania jest spierdolony xD i tyle no ale trzeba sie cieszyc ze wgl cos dodali.

To graj premade 5-osobowy to będziesz miał dużo większy % na drop klucza. 

­

Sam gram 5 caly czas i od 40 meczy nic nie leci :D 

Opublikowano

Ocena S liczy się do dropu skrzynek, a nie kluczy.

Podczas gry z całą drużyną premade jest zwiększona szansa na wypadnięcie kluczyka po grze : >

giphy.gif

Opublikowano

Też mi się wydaje, że zmniejszyli drop kluczy. Wcześniej co kilka meczy klucz a teraz od ~20 meczy 1 fragment 

Opublikowano

(80% + ilosc graczy w premadzie x 2) dzielimy przez zdobyta juz ilosc fragmentow

to jest wzor na dropniecie klucza

jesli gracie sami : 80%; 80%; 40%; 26.6%; 20%; 16%; 13.3%; 11.4%; 10%; 8.88%; 8%; 7.27% - dla pierwszych 12 kluczy (tylko tyle mozna w miesiac)

w 5 premade: 88%; 88%; 44%; 29.3%; 22%; 17.6%; 14.6%; 12.5%; 11%; 9.7%; 8.8%; 8% - wcale nie tak wiecej

Opublikowano

Myślę, że zrobili to by trochę zmanipulować naszymi móżdżkami by twierdziły, iż dają nam trochę darmowych skinów i championów. Na początku klucze były prawie co grę, a co więcej dostajesz, to mniejsza szansa. Klucze ogólnie rzadko wypadają, trzeba być cierpliwym. Mi właśnie przed chwilą wypadł pierwszy klucz od może 20 gier?

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Myślę, że zrobili to by trochę zmanipulować naszymi móżdżkami by twierdziły, iż dają nam trochę darmowych skinów i championów. Na początku klucze były prawie co grę, a co więcej dostajesz, to mniejsza szansa. Klucze ogólnie rzadko wypadają, trzeba być cierpliwym. Mi właśnie przed chwilą wypadł pierwszy klucz od może 20 gier?

A co maja moze dac klucze co gre?? Ten system to dodatek on ma byc tylko dodatkwym wynagrodzeniem a nie maszynka do robienia skinow.  Przez kilka lat riot nie dawal mozliwosci zdobycia darmowych skinow (nie liczac na swieta raz i chyba za dobre zachowanie drugi) teraz dal szanse ze chociaz raz w miesiacu jestesmy w stanie otworzyc jedna skrzynke 

u1lc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...