Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam działajacego wh na serwer Laneris (Nowy)

Darasziom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich tak jak w temacie szukam jakiegoś działającego wh na serwer który niedawno wyszedł a jest to nie wiem 5 odsłona Lanerisa nie interesuje mnie MultiHack bo go już posiadam

P.s Proszę podsyłać linki działających wh a nie bym ściągał 100 innych które nie działają więc proszę zaoszczędzić swój cenny czas i wykorzystać go na bardziej pozytywne rzeczy jakby np,. wyjście z domu na świeże powietrze niż tworzyć mi spam w temacie  z góry wszystkim dziękuje

P.s2 Wiadomości nie związane z tematem zostaną zgłoszone jako spam więc proszę zastanowić się 2 razy zanim podejmiesz decyzję o napisaniu czegoś co może wpłynąć na stan ostrzeżenia na twoim koncie

ZA DZIAŁAJĄCY WH NA NOWY SERWER LANERISA DAJE Like :))

Mile widziana również instrukcja uruchamiania  Pozdrawiam wszystkich :)

Opublikowano

Wiesz kto i gdzie ma twoje lajki? xD

Jakiś typo powiedział, że udało mu sie odpalić całkiem łatwo sielu_mh

myślę jak to zrobić a że z plikami metina mam doświadczenia marne to nie wiem jakie mam szanse...

podpinam sie pod post

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tam wgl jakiś dziala? Próbowalem sporo i przy kazdym wywalalo ;x więc ciężko będzie coś znaleźć. 

Nowa binka przerobiona z multihacka jest i podobno można coś tam odpalić teraz zresztą wydziałem już osoby na wh wiec działa :) dmg hack z konia działa to i wh musi działać a działa bo tak jak wspominałem widziałem już osoby stojące bezczynnie które były moby nie machając niczym :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...