Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] LeaverBuster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jako iż moje konto w lola ma 4 miechy i od początku gram na EB grałem na skryptach, bociłem nawet gralem na tym speed hacku dla kalisty czy jak to sie tam nazywa. Ale bana jak nie ma tak nie ma.

Więc chce szybko nazbierać ip oczywiście nie wydam tu na busta bo mg dostać bana w każdej chwili tak że boce.

Czego używam? 

- Elobuddy

-VoliBot

Skrypty

-RyzeAutoPlay

-AutoSkilLvlUp

To wszystko. A dlaczego nie używam autobuddy? Bo jak wczoraj dodałem ten skrypt bez tych dwóch co mam teraz to moja postac hmm Biegała w Miejscu tak że reporta bym miał co gierkę. Tak że jak ktoś wie o co z tym chodzi to proszę o pomoc :)

Bot od 1 w nocy do teraz zagrał 17 gier gra 18 myślę ze dużo bo wszesniej z 2 miesiace temu to zagral z 3-4 gry i cos sie psuło teraz dziala caly czas.

I ja nie wiem czemu dostaje LeaverBustera może mi ktoś powiedzieć jak temu zaradzić? 

Może ktoś ma inny lepszy sposób na bocenie? 

Proszę o pomoc daje 10+ like :D

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Ten skrypt nie wspomaga championów bez many więc gdy grany był mordekaiser, aurelion sol etc to postać stała w miejscu i nic nie robiła

Opublikowano

Powiedzmy że tak jest, autobuddy wpiera wszystkie postacie oprócz aurelion sola, ale jeżeli odpalisz autobuddy z ryze autoplay to skrypty będą się gryzły

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...