Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wom2 fishbot

healer3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, korzysta ktoś z sprawdzonego fishbota który działa i nie jest detected na wom2? Dodam że korzystałem z m2bob, ale niestety po zarzuceniu wędki od razu jest się banowanym :P

Opublikowano

Dzięki pomogło, już nie dostaje bana po logach, co prawda po godzinie łowienia dostałem już PM od gm'a, ale na szczęście byłem przy kompie Gm'owie na womie strasznie są aktywni. Jest jakiś jakiś bot który np odpisuje na wiadomości?

Opublikowano

@up w m2bobie masz opcje pw ;) skoro pomoglem to daj mi z 10 lajkow ;).A i taka rada xD jak tam grasz to ustaw jako pierwsza wiadomosc "i dont speak polish" i potem w kolejnych wiadomosciach napierdzielaj po polsku mi tak skutkuje bo niby odpisuje na pw xD

Sry "i dont speak english" prosze nie dawac warna poniewaz jestem na wersji mobilnej.I nie ma opcji edytowania tego.Dziekuje ;)

Ps gorzej jakby napisal na czacie jak to zazwyczaj na globalu i wtedy dupa blada.Na womie duzo adminow jest,sa podzieleni na godziny.I zauwaz,ze tam 0 votow jest.Ale ja gram z rozsadkiem i przez tydzien 0 bana ;) ps.czasami przestan lowic jakies 30 min i potem znowu.Bo to bd podejrzane lowic non stop

/niereg. sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...