Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bezpodstawne Oszczerstwa.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie pytanie mam do was, zwłaszcza do tych wysokich rangą. Czy można się tutaj ubiegać o karę dla kogoś, kto notorycznie kogoś publicznie, bezpodstawnie obraża itp? Jest pewien user, który mnie jebie jak psa za przeproszeniem i nie ma w tym krzty racji a do tego żadnych dowodów, mle i mle tylko tym ozorem. Da się coś z tym zrobić? Czy mam to tylko zwyczajnie olewać ew. robić tak samo? Bo skoro on może to ja również ;]

Pozdrawiam, andrzejt17.

@Dragon, spoko avek xD:D

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

tak już jest ktoś jest sławny to inni mu zazdroszczą, będąc zerem gnoić lepszych, żeby się dowartościować i poczuć fajnym

Opublikowano

Przeczytaj uwaznie opis to dowiesz sie ze jest napisane "skargi" ;)

Gnoic kogos to lepiej tego nie robic... po co gdy sprawa wyjdzie na jaw to i ty bys dostal nauczke...

Jesli chcesz zlozyc skarge to dajesz tutaj nick danej osoby, typ skargi i dowody na to co robi

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

@Mike - widzę, że i Ty o "tym" wiesz. Mam nadzieje, że osoba, która Ci to mówiła powiedziała Ci wszystko do końca... Tak czy inaczej będę robił to co robię i tyle.

Rozchodzi się o ten temat:

To jest ukryta treść, proszę

no i jego autora rzecz jasna.

Tak przy okazji, wiecie co mnie wkurza? Że nie czuję się na tym forum pewnie, każdy, wyższy rangą ma na mnie pewnego haka przez którego mogę dostać bana raz, dwa. Chciałbym to w końcu wyjaśnić i mieć święty spokój i nie bać się o konto... Ale to chyba temat nie na ten temat

Opublikowano

Nie mamy podstaw banować ciebie. Wiem że działasz w dobrej wierze dla MPC.

http://www.mpcforum.pl/topic/153336-podejrzenieco-myslicie-o-andrzeju/

Jeżeli chodzi o to, to user nie miał żadnych dowodów.

Opublikowano

Jednak mi nie chodzi o tą sprawę, o to to ja się nie boję bo wiem jaka była sytuacja.

Chodzi mi o to, że doszły mnie słuchy, że jest (a przynajmniej było) podejrzenie, ze posiadam multikonto za posiadanie którego można dostać blokadę na wszystkie konta, zwłaszcza, jeśli z tamtego 2 konta pozytywnie oceniam swoje posty na głównym koncie. Tak się porycie złożyło, że mam to konto. Zaraz po rejestracji jak zacząłem ogarniać to forum to zaciekawiła mnie jedna rzecz, jak ludzie mieli w podpisach, że np jakiś tradehack czy coś to po kliknięciu przenosiło do ich profilu. Ja chciałem zrobić tak samo, tyle że po kliknięciu w taki link post byłby oceniany pozytywnie. Z racji tego, że taki link działał (jeśli oceniałem ze swojego konta swój post) postanowiłem też zrobić test, czy jak inny user kliknie w taki link czy oceni post pozytywnie. Toteż założyłem 2 konto i zrobiłem test (oczywiście nie wypalił bo tak nie można). Tak czy inaczej kilka plusów (ze 3 czy 4) z tamtego konta zostało przyznane na to. To już grozi banem. Rozmawiałem z jednym z userów ze staffu i powiedział mi, żebym podał mu nick tamtego konta. Problem w tym, ze go nie pamiętam ;x Szukałem po swoich skrzynkach, czy nie mam gdzieś maila z rejestracji tego konta ale jak się później połapałem taki mail nawet nie był wysyłany. Maila też nie pamiętam ;x Konto zostało porzucone zaraz po testach..Tak więc czy można było takie konto zidentyfikować i raz na dobre je usunąć? Ta sprawa była cały czas niejawna i to mnie wkurzało, ze muszę się bać w razie czego (wyczułem sarkazm kiedy pisałem np z D&G)

Tak więc panowie, czy można to jakoś rozwiązać, pogodzić, zapomnieć??

EDIT: Jeeest! To konto to: GodOFMetin2 znalezione przez mou! dzięki wielkie! :)

Opublikowano

Jednak mi nie chodzi o tą sprawę, o to to ja się nie boję bo wiem jaka była sytuacja.

Chodzi mi o to, że doszły mnie słuchy, że jest (a przynajmniej było) podejrzenie, ze posiadam multikonto za posiadanie którego można dostać blokadę na wszystkie konta, zwłaszcza, jeśli z tamtego 2 konta pozytywnie oceniam swoje posty na głównym koncie. Tak się porycie złożyło, że mam to konto. Zaraz po rejestracji jak zacząłem ogarniać to forum to zaciekawiła mnie jedna rzecz, jak ludzie mieli w podpisach, że np jakiś tradehack czy coś to po kliknięciu przenosiło do ich profilu. Ja chciałem zrobić tak samo, tyle że po kliknięciu w taki link post byłby oceniany pozytywnie. Z racji tego, że taki link działał (jeśli oceniałem ze swojego konta swój post) postanowiłem też zrobić test, czy jak inny user kliknie w taki link czy oceni post pozytywnie. Toteż założyłem 2 konto i zrobiłem test (oczywiście nie wypalił bo tak nie można). Tak czy inaczej kilka plusów (ze 3 czy 4) z tamtego konta zostało przyznane na to. To już grozi banem. Rozmawiałem z jednym z userów ze staffu i powiedział mi, żebym podał mu nick tamtego konta. Problem w tym, ze go nie pamiętam ;x Szukałem po swoich skrzynkach, czy nie mam gdzieś maila z rejestracji tego konta ale jak się później połapałem taki mail nawet nie był wysyłany. Maila też nie pamiętam ;x Konto zostało porzucone zaraz po testach..Tak więc czy można było takie konto zidentyfikować i raz na dobre je usunąć? Ta sprawa była cały czas niejawna i to mnie wkurzało, ze muszę się bać w razie czego (wyczułem sarkazm kiedy pisałem np z D&G)

Tak więc panowie, czy można to jakoś rozwiązać, pogodzić, zapomnieć??

Bana się dostaje za używanie kilku kont. Jeżeli jesteś wierny tylko jednemu kontowi to nie masz się o co bać.

Opublikowano

Chce, by to konto zostało usunięte. (Mowa o GodOfMetin2)

na MPC konta nie są usuwane tylko zapominane :)

Opublikowano

Może tak :P Ale zawsze istnieje możliwość zalogowania się na to konto a nie chce, by taka była. Dlaczego? Żeby zaraz nie pisali, że konto poszło w ruch itp ;)

Opublikowano

Coz mimo ze jestem na emeryturze to rusze swoje cielsko bo jak widze taki strach u dobrego usera to az mi sie zal robi takiego szczeniaczka (bez obrazy :P )... Pewnie chodzi ci o konto utworzone 1 kwietnia....

Godofmetin

i godofmetin2

Oficjalnie zostaja usuniete

Co do oskarzen tego ziomka... Nie mial zadnych dowodow a te 3 przypadki co mowia ze kradniesz to kropla w oceanie uzytkownikow korzystajacych z twego programu...

Prosilbym abys nie uzywal okreslen typu "jebnij", "cielaczku" itd.. bo to jest obraza usera a to grozi kara...

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Dziękuję bardzo, w końcu mogę odetchnąć i spać spokojnie :D A tak na poważnie to tych słów nie użyłem tak o, bo mi się chciało, tylko byłem zbulwersowany ale rozumiem to co napisałeś.

To co napisał ten koleś to mnie nie rusza ale chodzi o to, że takim peplaniem odstrasza innych userów i chciałem tylko, by został jakoś za to ukarany ;)

PS - co do "jebnij" - to nie jest obraza, przynajmniej w mojej ocenie ;) Cielaczku z resztą też :D Co innego jak bym go tam zjechał od ku!#@, szmat itp, cały czas staram się kontrolować co i do kogo pisze :D

Tak czy inaczej obydwa problemy są rozwiązane. Temat można zamknąć :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...