Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Jeden komputer laguje całe wi-fi! Nietypowy problem! Pomocy!

Rafaelo230

Pytanie

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie!

Potrzebuje pomocy w następujacej sprawie:

Jakoś 5-6 dni temu grajac w ulubioną strzelankę dostałem strasznych lagów, loss ok. 50%, choke 140% !!! a ping latał w okolicach 200 czasami skakał do 1000. Pierwsze co pomyślałem wina dostawc, zadzwoniłem technik przyjechał, wymienił kable, zasilacz, zmienił nadajnik i antene nie pomogło. Zaczałem wiec grzebac przy laptopie (w domu mam 2 lapki) jakims cudem okryłem ze gdy jeden z moich laptopów (hp) jest polaczony z wi-fi pingi skacza jak chore, zaklocenia na kazdym lapku czy telefonie. Dziwne jest to, ze gdy hp nie jest polaczony z internetem na drugim z lapkow (asus) wszystko smiga ping w okolicach 10. Poprzez wiersz polecen odpalilem komende ping onet.pl -t na obu lapkach naraz. Poprostu gdy hp jest polaczony sa straszne lagi. Probowalem zainstalowac sterowniki, pobralem avg i przeskanowalem komputer rowniez uzylem malwara. Jak ktos ma byle jaki pomysl niech sie odezwie jutro gram kwalifikacje lanowe w cs:go i potrzebuje tego lapka.

// Mini edit: Dodam jeszcze, że ping w wierszu polecen nie jest stały srednio 2 odczyty po ok. 250 i jeden 12-13 sa tez przerwy i skoki od czasu do czasu do wartosci 1500 a nie wiem czy to normalne ale czasami tak jaby sie zacina i szuka polaczenia na nowo (wiersz polecen) download i upload jest ok.

0 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie udzielono jeszcze odpowiedzi na to pytanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...