Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak się wybić? Pytanie CS:GO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo.

Wiecie jak rozreklamować kanał na youtube? Nagrywam poradniki dobrym mikrofonem blue yeti, wyszumiam, mam intro, muzykę itp. Codziennie po 1filmie wrzucam, mam już z 3a ani jednego suba.

Pozdrawiam, ogółem nagrywam poradniki jak się wychylać, bunny hopować itp.

Opublikowano

Teraz łatwiej chyba wybić się na twitchu niż YT, multum jest już tego typu kanałów więc wątpię, by udało Ci się wybić bez znajomości z jakimś trochę większym youtuberem.

Bez tego typu znajomości to najłatwiej chyba kupić reklame na fejsie i yt i tyle :P

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Dzięki za porady ;) Tak wgl wiecie jak się pozbyć dźwięków z klawiatury i myszki? U youtuberów z mechanicznymi klawiaturami i takim samym mikrofonem nic takowego nie słychać, nie jest to uciążliwe aż tak, bo usuwam to w auda city ale trochę się z tym męczę jak jest film 20minutowy... 

Opublikowano

Nie wybijesz się na takich filmach, bo jest tego od z******ia. Ludzie wolą sobie u zobaczyć u docenionego mu twórcy niż u jakiegoś świeżaka, jak chcesz się wybić to musisz wymyślić coś nowego.

Opublikowano

Tak, pakuj się w csa jak już cały yt jest zajebany filmikami tylko o nim, na pewno ktoś zwróci na Ciebie uwagę :)

Najlepiej wychodzą chyba jeśli nagrasz filmy zaraz po premierze jakiejś gry, wtedy dużo osób szuka filmiku z tej gry a z początku jest ich mało ;)

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Wczoraj dostałem 1suba ;_; ktoś mnie znalazł!

Może podaj nazwę kanału, być może więcej osób Cię znajdzie xD sam ocenię jak robisz te filmiki :)

Opublikowano

Może podaj nazwę kanału, być może więcej osób Cię znajdzie xD sam ocenię jak robisz te filmiki :)

( wrzucę na inny kanał przypadkowy filmik z mojego kanału ok? ) bo jakoś nie chcę aby ktoś go znalazł

Opublikowano

CS:GO na PLYT to gówno, lepiej nagrać inną grę, bo ta jest praktycznie ruszona w każdej tematyce:

BH

Strzelanie

Granaty
Taktyki

Zmiany wyglądu w plikach gry

Mecze

Ustawienia znanych graczy

Tricki i bugi

Trolle

Luźne gry

Praktycznie masz z czego nagrywać, bo jest tego od obrzydzenia. Ewentualnie jakbyś dobrze grał to mógłbyś coś z swoich gierek nagrać.

pyhvh7E.png

Opublikowano

CS:GO na PLYT to gówno, lepiej nagrać inną grę, bo ta jest praktycznie ruszona w każdej tematyce:

BH

Strzelanie

Granaty

Taktyki

Zmiany wyglądu w plikach gry

Mecze

Ustawienia znanych graczy

Tricki i bugi

Trolle

Luźne gry

Praktycznie masz z czego nagrywać, bo jest tego od obrzydzenia. Ewentualnie jakbyś dobrze grał to mógłbyś coś z swoich gierek nagrać.

Nagrałem poradnik o bunnyhopie, o wychylaniu oraz jak mieć swój celownik :)

Opublikowano

( wrzucę na inny kanał przypadkowy filmik z mojego kanału ok? ) bo jakoś nie chcę aby ktoś go znalazł

Jak nie chcesz żeby go znaleźli to po cholerę wgl pytasz się jak nagrywać żeby być zauważonym? xD

Opublikowano

Jak nie chcesz żeby go znaleźli to po cholerę wgl pytasz się jak nagrywać żeby być zauważonym? xD

Bo na tym forum są raki, co mi dadzą dislike przed obejrzeniem filmu

Opublikowano

Bo na tym forum są raki, co mi dadzą dislike przed obejrzeniem filmu

Znowu komórkarakotwórcza się znalazła. To wyślij mi ten film na PW jak już napisałeś ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...