Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Kilka pytań

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

otóż zastanawiam się nad użyciem tego EloBuddy, jednakowoż czy rzeczywiście warto? Czy łatwiej jest wykarować sobie gierkę? Chciałem to odpalić na smurf koncie, a nie chce mi się samemu wysilać :p kiedyś coś z tym próbowałem i tak szczerze średnio to wyglądało, nie wiem czy nie potrafiłem skonfigurować tego ale uznałem że samemu mi się jakoś lepiej gra :/ Mógłbym prosić o pomoc lub podesłanie jakiejś stronki z informacjami? (tylko takiej na prawdę od zera bo jestem w tym totalnie zielony)

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Opublikowano

Hej.

Jeżeli chcesz bardzo często wygrywać i mieć łatwą obsługę skryptów, loadera etc. to zajrzyj tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/1534022-leaguesharp-podstawy/

===============

Moim zdaniem nie warto cheatować, ponieważ w ten sposób psujemy swojego skilla. Można to robić od czasu do czasu, na innych kontach, dla zabawy, ale nie na mainie. Utrzymuj cały czas skilla i nigdy nie graj kilka dni z rzędu na skryptach. Stracisz bardzo szybko skilla.

Co do samego EB wyjaśniłem to w poradniku, ale jeżeli nie chcesz płacić, to EloBuddy będzie dla Ciebie najlepszą opcją, ewentualnie crack ze strony nulled.io.

Łatwiej jest wygrać samemu gierkę, jednakże na tym programie jest dosłownie kilka skryptów wartych uwagi. Reszta jest tak słaba, że szkoda nawet je opisywać i konstruktywnie krytykować.

Tutaj masz bardzo dobry tut supporta z EB. 

https://www.elobuddy.net/topic/1962-faq-krok-po-kroku-co-i-jak/

@up 

to jest temat elobuddy nie l# ....

To przecież opisałem EB, podlinkowałem tutorial, napisałem jak tam skrypty i odpowiedziałem na wszystkie pytania. Sam widzisz, że jest nowy, więc nawet może nie wiedzieć o tym, co napisałem...

Opublikowano

@up 

to jest temat elobuddy nie l# ....

Co do samego cheatowania. Jest to złe, nie powinno się tego robić, no ale ktoś musi, sama rozgrywka jest fajna, źle nie gram, lecz z elohell wychodziłem na skryptach gdy grałem soloq, jednak fajnie nieraz poczuć się jak faker, gdy to na chat spamią Ci jakie plays robisz xD

Na moje dla zabawy można pobawić się, ale na lcs z tym nie pójdziesz xD

undefined-Imgur-ezgif.com-resize.gif

i do graphics design

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...