Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam dobrego specjalisty (Technika Mt2)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszukuje technika do utworzenia dobrego na wysokim poziomie serwera Metin2. Jeśli jesteś zainteresowany, przed rozpoczęciem rozmowy ze mną zadaj sobie pytanie: Na ilu serwerach pracowałeś, przemyśl swoje największe atuty, czy nigdy nie miałeś problemów w dogadywaniu się z załogą i oczywiście zapoznaj się z treścią poniżej. Nie poszukuje osób przemądrzałych, które z każdym się spinają i uważają się za najmądrzejszych, ponieważ spotkałem już wiele osób i nigdy się to dobrze nie kończyło.. Więc przejdźmy do rzeczy.

Co oferuję?

*  Wysoki budżet

*  Luźną atmosferę, zawsze wchodzą w grę spotkania w docelowym mieście, a wręcz jest to po żądane

*  Gotową autorską na wysokim poziomie stronę z wieloma autorskimi funkcjami (wymagane testy do prawidłowego funkcjonowania przy działającym już serwerze)

*  Gotowe autorskie modele 3D/2D (możliwość dokupienia nowych)

*  Gotową własną reklamę około 20 youtuberów ale to będzie funkcjonować już od bety, oraz własne fp z zasięgami od 1.5 do 6 tyś wyświetleń od posta i stale promowane na bieżąco

*  Team Speak 3 z licencją 256 na maszynie ovh

*  Udostępnienia świeżej maszyny od razu po podjęciu współpracy

*  Możliwość zapłaty z góry i spotkanie się w docelowym punkcie na terenie kraju

Czego Wymagam? 

*  Doświadczenia

*  Poświęcenia 

*  Aktywności

*  Dojrzałości

*  Poczucia humoru

*  Kultury osobistej

*  Sumienności wykonanej pracy

*  Bardzo dobrej znajomości plików serwerowych, jak i ich konfiguracja od A do Z

*   Znajomości Python,C++,Lua (nie koniecznie wszystkie na raz) 

*  Dodatkowo mile widziane certyfikaty, lecz nie jest to konieczne

Jeśli zapoznałeś się z treścią i spełniasz wymagania, oraz masz pliki zaczęte bądź skończone, to możesz śmiało napisać dogadamy się. Podkreślę, że jeśli jesteś w posiadaniu jakiegoś gotowca, kotleta. Nawet nie zawracaj mi głowy, takie osoby blokuję.

Masz prawo nie chcieć pracować, tylko np zrobić na zlecenie jeśli nie będzie ci odpowiadać ze mną współpracować dłużej, to forma zlecenia jest jak najbardziej możliwa. Różne warianty wchodzą w grę.

Skontaktować się ze mną można po przez prywatną wiadomość, gg 58891139 oczywiście posiadam wiele innych form kontaktu, lecz ta jest najbardziej preferowana przeze mnie.

Opublikowano

zauważyłem że często w wymaganiach ludzie piszę "Wymagamy: poczucia humoru"

to ja teraz nie wiem czy Wy szukacie technika czy komika

oferta z tego co przeczytałem wygląda ciekawie o ile to wszystko prawda i nie będzie żadnego kręcenia :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...