Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mocny buff illaoi

DiabloXPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na PBE nie ma jeszcze żadnych zmian, więc bardzo możliwe, że to nawet nie wejdzie. Jak dla mnie zmiany zbyt op, za duża ilość macek spowoduje, że będzie ona leczyła się za naprawdę ogromne ilości, a dodatkowo zadawała kolosalne obrażenia.

Opublikowano

Taa, a wy wszyscy pisaliście że Illaoi jest słaba, że łatwo uniknąć jej maski, że grają nią tylko bronzy i silvery. Zdecydujcie się w końcu, dla was jest słaba więc taki buff nie powinien was dziwić. Zobaczymy jak to będzie wyglądało w praktyce. ViQney się cieszy z tego buffa, będzie nią częściej grał jak to wejdzie na live :)

Opublikowano

Taa, a wy wszyscy pisaliście że Illaoi jest słaba, że łatwo uniknąć jej maski, że grają nią tylko bronzy i silvery. Zdecydujcie się w końcu, dla was jest słaba więc taki buff nie powinien was dziwić. Zobaczymy jak to będzie wyglądało w praktyce. ViQney się cieszy z tego buffa, będzie nią częściej grał jak to wejdzie na live :)

Bo jest słaba ze względu na zerową mobilność, ale taki buff to imo i tak przesada.

Opublikowano

Moim zdaniem jeżeli chcą wzmocnić Illaoi to mogli delikatnie zwiększyć jej podstawowe statystyki albo obrażenia z q.

Jeżeli to wejdzie w życie, to może stać się dość kłopotliwa. Moim zdaniem zmiany dotyczące championów, które są w stanie leczyć się w takich ilościach hp powinny być bardziej przemyślane, ponieważ po popełnieniu jakiegoś błędu w early game może praktycznie nie dawać żadnej szansy na powrót, czy też gankowanie się.

giphy.gif

Opublikowano

Mamy nadzieję, że poniższe zmiany pojawią się w patchu 6.9:

• Macki nie są już wyświetlane w mgle wroga
  • Czas nośników zmienił się dramatycznie (obecnie testujemy 10-15s – wcześniej 60 sekund)
  • Nośniki przy mackach pojawiają się znacznie szybciej 3-5 sekund zamiast 10
  • Macki mogą pojawiać się bliżej siebie

Podejrzewam, że będziemy musieli obserwować jej balans po zmianach, ponieważ może być zbyt silna. Chcemy zmienić nieco wpływ jaki mają na nią jej nośniki.

Na tej podstawie stwierdzam, że to są buffy. Jeżeli masz problem ze zrozumieniem tego tekstu, to chyba nie jestem Ci w stanie inaczej pomóc.

giphy.gif

Opublikowano

nie mogli zwiekzyc jej dmg z q i e i wiecej obrony w statystykach ? byloby chyna fajniej teraz to nwm jak to bedzie co 5 sec macka powstaje

Opublikowano

nie mogli zwiekzyc jej dmg z q i e i wiecej obrony w statystykach ? byloby chyna fajniej teraz to nwm jak to bedzie co 5 sec macka powstaje

Ale te macki łatwo ominąć, nikt ślepy nie jest. 

Opublikowano

Okej ale bedzie 15 macek na topie ona uzywa e i jak 3 rusza do ataku nie bedzie latwo uniknac a dmg bedzie ogromny a leczenie to jus poezja

Specjalista
Opublikowano

Jak na moje ona potrzebuje nerfa a nie buffa. 100% win ratio na prawie 50 gier. Łatwa linia, dmg z dupy.. Penta 1v5 

Ta,...

W tej bajce były smoki?

Jesteś w Bronz V?

Jesteś Koreańczykiem na smurfie?

@antymod here 

Na niskie dywizje, no to lajcik, fajna postać, ale wyżej ciężko z nią było, imo trochę te buffy takie z dupy, ale typowe rito, albo postać jest gówniana, albo jest silniejsza niż kebs przy warszawskim metrze 

Opublikowano

Może by była bardziej grywalna gdyby chociaż jej Q szybciej leciało i spowalniało. Ewentualnie dodać przedmiot pokroju rylaia tylko pod AD, który powoduje, że nasze umiejętności fizyczne spowalniają. Ewentualnie przerobić malleta by na skille to też działało.

Opublikowano

Dla ViQney'a wystarczającym buffem byłoby to, że zwykłe macki uderzają tak samo szybko jak te z R, i gdy przeciwnik podejdzie do macki to uderza, a nie gdy tylko Illaoi atakuje.

Opublikowano

Jak na moje ona potrzebuje nerfa a nie buffa. 100% win ratio na prawie 50 gier. Łatwa linia, dmg z dupy.. Penta 1v5 

Ta,...

W tej bajce były smoki?

Jesteś w Bronz V?

@antymod here 

Na niskie dywizje, no to lajcik, fajna postać, ale wyżej ciężko z nią było, imo trochę te buffy takie z dupy, ale typowe rito, albo postać jest gówniana, albo jest silniejsza niż kebs przy warszawskim metrze 

Nie, nie jestem. Przecież ta postać sama wygrywa gierki, nie rozumiem tego. No cóż, teraz gra będzie o 50% krótsza..

signature-J2RJD3Z9.png

Opublikowano

Ta,...

W tej bajce były smoki?

Jesteś w Bronz V?

@antymod here 

Nie, nie jestem. Przecież ta postać sama wygrywa gierki, nie rozumiem tego. No cóż, teraz gra będzie o 50% krótsza..

918991420568874592769.png

Tak, tam wygrywa solo gierki. Tam Soraka w lesie wygrywa solo gierkę. :makka:

Rozumiem, że Illaoi jest useless na ten moment ale faktycznie te zmiany mogą zrobić z niego championa, którym nawet nie trzeba umieć grać, a i tak będzie op. Mam nadzieję, że zmiany nawet nie wejdą na PBE.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...