Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy Z Pobieraczek .Pl

pobieraczek  

29 użytkowników zagłosowało

1. 1. czy kiedykolwiek zarejestrowa?e? si? w serwisien pobieraczek

• tak
      9
    • nie
      25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

wiem że to nie miejsce na ten temat ani wogóle niezwiązany z różnego rodzaju grami lecz postanowiłem to tu zamieścić.

proszę moderatorów o nie usuwanie tematu.

ostatnimi czasy wiele osób ma różnego rodzaju problemy z stroną http://www.pobieraczek.pl.

ludzie rejestrują się na tym serwisię będoący przekonani że po okresie próbnym (czyli bez płacenia) który trwa 10 dni wyrejestrują się z serwisu. Lecz niestety nie ma tekiej możliwości. po tych dziesięci dniach przychodzi taki oto e-mail ze w razie przypadku nie zapłacenia za korzystanie z strony pobieraczka zostanie sprawa zgłoszona do sądu / komornika / lub że trafimy do krajowego rejestru dłużników. Lecz prawda jest taka że to oni mają sprawę w sądzie za takie oszustwa. więc proszę nie zwracać uwagi na tego typu żeczy z tego serwisu lub najlepiej poprostu się tam nie rejestrować.

nie licze na żadne plusy itd

Opublikowano

tak oni oszukuja moj kolega zarejestrowal sie i przyszedl mu list do domu ze musi zaplacil 100 zł inaczej sprawa w sadzie prosze sie tam nie rejestrowac

68g0na.jpg

By Skipp3R

Opublikowano
witam

wiem że to nie miejsce na ten temat ani wogóle niezwiązany z różnego rodzaju grami lecz postanowiłem to tu zamieścić.

proszę moderatorów o nie usuwanie tematu.

ostatnimi czasy wiele osób ma różnego rodzaju problemy z stroną http://www.pobieraczek.pl.

ludzie rejestrują się na tym serwisię będoący przekonani że po okresie próbnym (czyli bez płacenia) który trwa 10 dni wyrejestrują się z serwisu. Lecz niestety nie ma tekiej możliwości. po tych dziesięci dniach przychodzi taki oto e-mail ze w razie przypadku nie zapłacenia za korzystanie z strony pobieraczka zostanie sprawa zgłoszona do sądu / komornika / lub że trafimy do krajowego rejestru dłużników. Lecz prawda jest taka że to oni mają sprawę w sądzie za takie oszustwa. więc proszę nie zwracać uwagi na tego typu żeczy z tego serwisu lub najlepiej poprostu się tam nie rejestrować.

nie licze na żadne plusy itd

ty no dopiero co to napisalem wez sie obudz szukaj opcji szukaj ;] 

Obecnie gram w CrossFire , CombatArms , WarRock , Ava Online , Metin2 PL

Ostatnio jak zakladalem konto w ca mialem taki obrazek do przepisania ;] 

beztytuuzs.jpg

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Z tego co wiem to jeżeli nie jesteś pełno letni to ci nic nie mogą zrobić :).

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Ja oglądałem o tym reportaż. Nic Ci nie zrobią jak masz poniżej 18 lat bo założyłeś konto bez wiedzy rodziców, oni tylko straszą w tych e-mailach. Sprawy poniżej 100zł w sądzie są odrzucane, a zresztą żadnych papierów do sądu nie dają (pic na wode). Koszty rozprawy są większe od tego co się domagają (98zł czy jakoś tak). Jednak są ludzie naiwni i się nabierają na to a tamci czerpią korzyści. Tylko mnie dziwi, że tego shitu nie mogą zamknąć skoro Ci w chuja robią,a pozwalają ściągać gry czy muzykę np. w przypadku serwisu odsiebie.com od razu rozprawa i zamknięcia oraz kara.

Opublikowano

Buhahaha "ta informacja jest objęta tajemnicą przedsiębiorstwa".

Ten kto się zarejestrował niech się nie przejmuje oni nic wam nie zrobią bo nie mogą :P

@down

Oglądałeś ten reportaż co up wysłał?

Tam jest powiedziane, że jeszcze nic na policje nie zgłosili i nie zrobią tego bo sami działają nielegalnie rozprzestrzeniając nielegalne filmy, gry itp.

Pomogłem? Kliknij: www.pajacyk.pl

Opublikowano

jak niemoga sakd wiesz ? przeciez prawnie jest wszystko zgodne

@up

sorry xD ;d jak objerzalem reportaz i wogule to zmadrzalem ;. xD wiec cofam te słowa ;d

30364378.png

Opublikowano

Ja oglądałem o tym reportaż. Nic Ci nie zrobią jak masz poniżej 18 lat bo założyłeś konto bez wiedzy rodziców, oni tylko straszą w tych e-mailach. Sprawy poniżej 100zł w sądzie są odrzucane, a zresztą żadnych papierów do sądu nie dają (pic na wode). Koszty rozprawy są większe od tego co się domagają (98zł czy jakoś tak). Jednak są ludzie naiwni i się nabierają na to a tamci czerpią korzyści. Tylko mnie dziwi, że tego shitu nie mogą zamknąć skoro Ci w chuja robią,a pozwalają ściągać gry czy muzykę np. w przypadku serwisu odsiebie.com od razu rozprawa i zamknięcia oraz kara.

Dziwne jest to, że na tym pobieraczku również nielegalnie udostępniają pliki(muzyke i wideo).

http://www.youtube.com/watch?v=8tjMQVQu1QQ&feature=related

2/2 część reportarzu, warto ją obejrzeć. ;]

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...