Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Policjanci czy bandyci? - Katują Poniżają zabijają

Kilde-PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są to osoby które myśląc ,że są osobą z urzędu to mogą wszystko, najczęściej są to osoby którym się nie układa w życiu bądź sami w przeszłości byli tak traktowani - bici, duszeni.

Człowiek który "informuje" ,że nie będzie się wyrywał, który próbuje złapać oddech podczas duszenia albo chce trochę się uwolnić zostaje już traktowany jak jakiś przestępca i wtedy taki funkcjonariusz już nie myśli zdrowo, dąży do tego aby się pozbyć problemu. Przytoczę sytuację sprzed 2 lat jak w Wydarzeniach było podane jak straż miejsca podczas rewizji nie działała zgodnie ze swoimi zasadami ... Ale co co mi chodzi? Straż powinna się wylegitymować tak jak każdy urzędnik państwowy podczas standardowych jak i niestandardowych rewizji osób - tego nie zrobili a do czego doszło? Że chłopak który znał się trochę na tym nie zwracał uwagi na obcą osobę w stroju. Dlaczego nazwałem strojem ? Ponieważ każdy może założyć przebranie ala mundur i zaczepiać ludzi. Wracając do tego chłopaka, został pobity aż tak w radiowozie iż popadł w śpiączkę i jest w ciągłym śnie. Nie wiem jak teraz z nim jest ale nie słyszałem nic o nim żeby przynajmniej wydał z Siebie jakiś znak, że coś czuje/widzi. Dlaczego tylko tyle procent zdarzeń jest karanych? Prosta odpowiedź - dobra znajomość z komendantem który również ma "dobrych" znajomych . Reasumując krótko gdybym był na miejscu tych wszystkich nagrywających ludzi - JA jako osoba która pracuje tak samo w mundurze, bym zareagował i obezwładnił bym prędzej policjanta niż tamtą osobę bo tak nie może być.

Zgadzam się z Twoimi myślami, mam nadzieję, że jeszcze kiedyś zobaczę u Ciebie podobny film.

A co do filmu postaraj się poprawić mikrofon bo troszkę lekkie echo i za wysoki ton. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...