Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Banwave

macieeks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podobno dziś w nocy wraz z miniupdate była fala banów, ktoś z was dostał bany? Na forum EB sporo osób dostało, ja na szczęście nie :)

Jak u Was? 

signature-J2RJD3Z9.png

Opublikowano

Za co była ta fala?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Prawdopodobnie za cheaty, przynajmniej tyle można wywnioskować z pierwszego postu. Co do samego tematu to się nie wypowiem, ale mimo wszystko słyszałem, że mój znajomy dostał bana na smurfie, więc możliwe, że był banwave.

Opublikowano

Przecież to undetected 100% ;)

Na powagę, wiem że to też forum o cheatach ale niektórym się należy. Gra na Zeda, który ma 0.1 delaya nie jest dla mnie za dobra. Dla mnie jak ktoś MI nic nie zrobił to może sobie używać, odwrotnie = Report.

Opublikowano

Świetnie, że wreszcie zaczęli coś z tym robić. Zdecydowanie za rzadko są fale banów, trochę to smutny fakt, bo w przerywnikach między falami jest bardzo dużo cheaterów.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Moje konto nie ma bana, a kilka dni przed tematem dużo grałem na EB.

Był jakiś "banwave", ale to nic. Wcześniej banowali pojedyncze konta, to co z tego, że teraz poszła fala? Jedynie odpowiedź społeczności programu będzie większa.

Opublikowano

Przecież to undetected 100% ;)

Na powagę, wiem że to też forum o cheatach ale niektórym się należy. Gra na Zeda, który ma 0.1 delaya nie jest dla mnie za dobra. Dla mnie jak ktoś MI nic nie zrobił to może sobie używać, odwrotnie = Report.

Skoro poszedł banvawe to najwidoczniej nie taki undetecded.

Poza tym bana (nie z automatu) możesz dostać również po reportach/zgłoszeniach do supportu.

giphy.gif

Opublikowano

Imo dobrze ze banuja sam kiedys gralem dostalem bana i sie nawrocilem na droge dobrego przywolywacza Kappa. Ale jak czasami gram na niektorych ziomkow to plakac sie chce. Mam nadzieje ze jak czasami zreportuje za cheaty to cos to daje

Opublikowano

Nawet jeśli dostali bana to nie ma sensu drążyć tego tematu. Wiedzieli na co się piszą.

Warsztat-_sswpran.png

Fotografia przedstawia "Odłamki Permanentnej Blokady Konta" w Warsztacie Permstecz.

Opublikowano

Nawet jeśli dostali bana to nie ma sensu drążyć tego tematu. Wiedzieli na co się piszą.

Warsztat-_sswpran.png

Fotografia przedstawia "Odłamki Permanentnej Blokady Konta" w Warsztacie Permstecz.

Ale k***a śmieszny obrazek, aż zapomniałem się zaśmiać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...