Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno DLC do gier

Kamilq120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, konkretnie to chodzi o dodatki do gier czyli tzw, Season Pass i DLC, gdzie mogę je najtaniej kupić, szukam na allegro ale tam sa zwykle cale gry ;/

A gra o którą chodzi to Star Wars: Battlefront PC i wiedźmin 3

Opublikowano

Cyfrowa czy pudełkowa? Ja wieśka kupowałem w empiku ale akurat na Play Station, co nie znaczy że w emipiku niedobrze kupić. Komputronik też wchodzi w grę.

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Cyfrowa czy pudełkowa? Ja wieśka kupowałem w empiku ale akurat na Play Station, co nie znaczy że w emipiku niedobrze kupić. Komputronik też wchodzi w grę.

No tzw. Season Pass to jest zazwyczaj cyfrowy ;x

Opublikowano

allegro, g2a, fabrykakluczy, keye.pl?

Na g2a strasznie drogo wiec podziękuję co do reszty to w tych sklepach nie ma tych dodatków.

Opublikowano

G2a drogo? Bierzesz od najtańszego sprzedawcy i shielda wylaczasz i zaoszczedzasz 15zl bo pewnie dodales oferty proponowane przez g2a. Na g2a jest prawie wszystko i jest tam NAJTANIEJ np. dlc skandynawie do ertsa kupilem za 38zl a na fabrycekluczy byla za 70zl...

Opublikowano

G2a drogo? Bierzesz od najtańszego sprzedawcy i shielda wylaczasz i zaoszczedzasz 15zl bo pewnie dodales oferty proponowane przez g2a. Na g2a jest prawie wszystko i jest tam NAJTANIEJ np. dlc skandynawie do ertsa kupilem za 38zl a na fabrycekluczy byla za 70zl...

Wpisałem po prostu w wyszukiwarkę nazwę gry i DLC i mi wyszukało a obok sa ceny i niekiedy sa naprawdę duze.

Opublikowano

Nie patrz na te ceny jak wyszukasz bo tam sa proponowane przez g2a ... G2A mi proponowalo gta 5 za 136 a najtaniej bylo za 113 wiec pozdro

No to jak inaczej mam szukac?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...