Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie mogę kupić podobne spodnie?

Vladii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcesz akurat takie czy chodzi ci tylko o wygląd? Bo takie rurki słabo wyglądają u faceta... :P

to nie są rurki, lol

co do autora

400 zł to normalna cena za spodnie, ja bym na twoim miejscu się nie wahał, bo jednak to spodnie, które noszone są latami.

Opublikowano

400 złotych za taką szmatę lol

HM, zara, reserved ta sama jakość za grosze. 

Opublikowano

nawet firmy nie znasz, a piszesz że to szmata

na pierwszy rzut oka porównanie moich spodni levisa do zwykłych hm też jest to samo, ale jakościowo to levis króluje w spodniach.

Opublikowano

Za dobry jakosciowo jeans musisz zabulić, nie ma co oszczędzać (miałem przypadek że spodnie z "streetear-owergo" brandu pofarbowały mi białe AF1). Szukaj w Lee, Wrangler itp

sygna.tan.png

Opublikowano

nawet firmy nie znasz, a piszesz że to szmata

na pierwszy rzut oka porównanie moich spodni levisa do zwykłych hm też jest to samo, ale jakościowo to levis króluje w spodniach.

No kolego ja bym za chińską szmatę nie dał 400 plnów. Moje ubrania z hm są na tyle wytrzymałe, że nie widzę powodu aby kupować droższe. No chyba, że dla szpanu, ale dzięki bogu nie przepadam za ośmieszaniem się.

Dla twojej świadomości jedyne co mam markowe to af1 i fluxy, bo widzę że w idiotyzmach od rana musisz cisnąć innym.

Opublikowano

aliexpres znajdziesz xD

a tak serio to takie podróbki są w kazdym centrum handlowym,ale jakos materialu hujuwka maks xD

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...