Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wotem

hubert231231231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od 3 dni mam lagi w grze. Nigdy problemów nie było, gram na SD, a najdziwniejsze jest to, że problem mam tylko wieczorami. Około 20-21 ping zaczyna mi skakać (zwykle mam około 20-50, a skacze do 110 i więcej). Nie wiem czy ma to znaczenie ale zwykle w tych godzinach gram potyczki klanowe i właśnie tam zaczynam mieć lagi. Później na randomkach mam to samo. Zmiana serwera nie pomaga (z eu 2 na 1 i odwrotnie). Zwykle mam około 70-110 fps.

Komputer: 4GB ram, i3-4030U 1.9GHz, GeForce 820M

Internet: 1GBs (kablowy w akademiku dlatego szczegółów nie jestem w stanie podać). Sprawdzałem na stronie speedtest i internet igła. Poza wotem z internetem nie mam żadnych problemów.

Nie korzystam z modów.

Opublikowano

"Internet: 1GBs (kablowy w akademiku dlatego szczegółów nie jestem w stanie podać)."

Wieczorem inni użytkownicy Twojego internetu również z niego korzystają co powoduje zwiększenie obciążenia, a co za tym idzie - większy i mniej stabilny ping. 

Opublikowano

@up no tak ale nigdy nie miałem problemu z pingiem więc teraz nagle jest? Poza tym koledzy z pokoju grają w tym czasie w CSa, Fife, oglądają transmisje meczów itd. bez żadnych problemów. Ja też z niczym nie mam problemów poza Wotem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...