Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ][Skin] Jhin czy Vi

wgnsy123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż zastanawiam się nad zakupem postaci + skina - i jakie jest wasze zdanie, lepiej kupić Jhina + Skin Jhin w Samo Południe czy Vi + Posterunkowa Vi?

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

Porównujemy dwie zupełnie inne postacie. Normalnie proponowałbym Jhina ale skin do niego jest bardzo słaby, a jeśli bardzo chcesz postać ze skinem to Vi. Ta postać też nie jest najgorsza, potężny jungler, a skin jest świetny.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Na tej roli, na której częściej grasz.

Jednak, jeżeli nie ma to znaczenia to High Noon Jhin będzie o wiele lepszą opcją. Ma ładniejsze animacje przy cofaniu do bazy oraz nowe dźwięki przy większości jego umiejętności. U Posterunkowej Vi tak dużo zmian nie ma, stąd ten wybór. 

Opublikowano

W sumie to mainuje supporta, ale żaden support prócz Janny mi się nie podoba to chcę 2 role mieć ;D 

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

Skoro grasz już na bocie, to lepiej byłoby mainować imo jungle, czyli Vi w tym wypadku. Jednak osobiście wybrałbym Jhina ze względu na to, że jest potworem w late, a jeżeli na początku uda Ci się zdominować linię to zazwyczaj przeciwnicy giną w ułamki sekund. Posiada on także całkiem niezły map control, co pozwala na kontrolowanie drake i bushów przy pomocy E. Jego skin również mi się całkiem podoba, moim zdaniem jest w 100% lepszy niż default.

Opublikowano

Moim zdaniem vi to solidniejszy pick od jhina. Trudniejsza do skontrowania, dobrze gankuje, przydatne cc (nawet po przegranym early), mobilność, obrażenia procentowe. Skin imo ma bardzo ładne animacje i lepszy ubiór od zwykłego.

giphy.gif

Opublikowano

W Jhin'ie mnie denerwuje to, że jest strasznie papierowy - mając ponad 20 killi zabijał mnie bardzo łatwo np. Yasuo mając z 3/10 - po prostu jak przeciwnik do Ciebie dobiegnie to RIP - brak umiejętności z ucieczka.

//Już kupiłem Vi :D

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

Serio pokonal cie yasuo 3 10 gdy miales 20killi przeciez ty go bys pokonal na 2 hity z aa chyba ze ten yasuo mial 750farmy

Opublikowano

Podszedł do mnie i mnie zabił, a Jhin jakoś specjalnie nie umie uciec wiec RIP przy przeładowywaniu ;/

ezgif.com-resize.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...