Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Kupię konto Steam z wieloma grami/World of Warcraft

Black™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy: Kupię Konto World of Warcraft/Steam z wieloma grami
Metoda kontaktu: PW na forum, bądź skype które mogę podać na pw
Opis rzeczy: Jestem zainteresowany kupnem konta na Steam z wieloma grami- interesują mnie głównie takie gry jak GTA V, Wiedźmin, Ryse, CS:GO i inne, mile widziany duży lvl oraz wiele odznak. Również interesuje mnie kupno konta na globalu WOW, najlepiej z wykupionym na dwa miesiące abonamentem.
Oczekiwana/oferowana cena: Steam zależy od ilości posiadanych gier+jakie masz (za dobre konto jestem w stanie zapłacić nawet 1000zł) natomiast przy WOW proszę podać swoją cene do negocjacji.
Zdjęcia/inne informacje: 

Opublikowano

Opis rzeczy: Jestem zainteresowany kupnem konta na Steam z wieloma grami- interesują mnie głównie takie gry jak GTA V, Wiedźmin, Ryse, CS:GO i inne, mile widziany duży lvl oraz wiele odznak. Również interesuje mnie kupno konta na globalu WOW, najlepiej z wykupionym na dwa miesiące abonamentem.

Oczekiwana/oferowana cena: Steam zależy od ilości posiadanych gier+jakie masz (za dobre konto jestem w stanie zapłacić nawet 1000zł) natomiast przy WOW proszę podać swoją cene do negocjacji.

Zdjęcia/inne informacje: 

http://steamcommunity.com/id/LittleAndJackob/

Moje konto.

Opublikowano

Zdjęcia/inne informacje: 

http://steamcommunity.com/id/LittleAndJackob/

Moje konto.

Dzięki, nie interesują mnie zbytnio te gry które masz :)

Opublikowano
Amnesia: The Dark Descent / Battlefield Bad Company 2 / Battlefield Bad Company 2: Vietnam / Battlefield Bad Company 2: Specact Kit / Binary Domain / Coffin Dodgers / Condemned: Criminal Origin / Counter Strike: Global Offensive (unranked - 4lvl) / Insurgency / Left 4 Dead 2 / Team Fortress 2: Premium / Orcs must Die! 2 / Orcs Must Die! 2: Fire and Water / Orcs Must Die! 2: Are We There Yeti / Orcs Must Die! 2: Family Ties / Renegade Ops / Renegade Ops: Coldstrike Campaign / Renegade Ops: Reinforcement Pack / Running With Rifles / Viking: Battle for Asgard

Nie ma żadnych blokad VAC na koncie.

W portfelu zostało jeszcze 14 eurocentów.

Sprzedam - 60zł

Wymienię - klucz Steam do Grim Dawn

Opublikowano

Takie konto mam : http://steamcommunity.com/id/xdent

Na koncie znajduje się także Train Pin do cs:go (koszt około 40€ na ebayu)

Gry jakie są na koncie (lepsze) :

-CS:GO

-Grand Theft Auto V (żadnych banów + około 50-60mln$ w grze : domy, jachty,samochody)

-The LEGO® Movie - Videogame (gra bardzo fajna :p)

@edit1

W cs:go jest 900h+, ponad 380mm wygranych, ranga to Supreme

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Brak aktywności od miesiąca, archiwum.

Jeśli nadal jesteś zainteresowany tematem, to napisz prywatną wiadomość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...