Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsze słuchawki nauszne z mikrofonem

Mentosky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Szukam słuchawek dobrych do grania i nagrywania na YT oraz rozmawiania przez Team Speak. Nie zależy mi na jakości typu mikrofonów za 600 zł. Chcę po prostu coś lepszego niż te "słuchawki z mikrofonem" po 50zł. Mój budżet to myślę około 200 zł. Oczywiście chodzi o coś najlepszego w tej cenie i nie oczekuję żadnych ogromnych wymagań tylko dobre sluchawki z miare dobrym mikro. Pozdro!

Opublikowano

Za 200zł nic dobrego z mikrofonem nie dostaniesz. Najtaniej Superlux HMC631 dalej Hyperx Cloud z dobrych headsetów, wartych kupna

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Za 200zł nic dobrego z mikrofonem nie dostaniesz. Najtaniej Superlux HMC631 dalej Hyperx Cloud z dobrych headsetów, wartych kupna

Nie chodzi mi o bardzo dobre. A co powiesz o Razer Kraken Pro?

Opublikowano

Miałem, rzuciłem, skopałem. Wrogowi bym ich nie dał. Sam słaby bas, zero góry, brak sceny.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...