Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozmowa głosowa GTA Online PS3 - Potrzebna pomoc!

Gorejlyn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Helu. Ogółem to chciałbym wiedzieć jak można rozmawiać przez mikrofon na PS3 w GTA Online. Mam słuchawki z przypiętym mikrofonem. Słuchawki normalnie działają, gdy wkładam zieloną wtyczkę do odpowiedniej dziurki w telewizorze (jedyny monitor, na którym działa HDMI..) mogę sobie słuchać. Problem jest z mikrofonem, bo nie mam zielonego pojęcia, jak to powinno wyglądać. Wkładam do odpowiedniej dziurki czerwoną wtyczkę i co dalej? Mam coś ustawić w GTA? Coś w PS3? I w jaką dziurkę mam to włożyć (jakieś znaczki, cokolwiek). To co próbowałem:

1. Włożyłem mikrofon do dziurki z napisem AUDIO, po czym zacząłem coś gadać - nic.

2. Włączyłem menedżer akcesoriów > Ustawienia urządzenia Audio, o to co miałem:

- Poziom mikrofonu mikrofonu: 3 (nie można zmienić)

- Urządzenie wejściowe: Nie używaj (nie można zmienić)

- Urządzenie wyjściowe: Domyśle urządzenie audio (nie można zmienić)

Dostępne dziurki :F  :

-Ta ze znaczkiem słuchawek (zielona wtyczka włożona, słuchawki działające sprawnie)

- Czerwona "AUDIO" tuż nad tą od słuchawek, ma też napis R pod spodem i L nad (włożona wtyczka czerwona od mikrofonu - nie wiem co robić)

-Video

-Video s-

Mam jeszcze inne dziurki w telewizorze, także mówicie, jakbyście potrzebowali wiedzieć.

Ogółem to najbardziej prosiłbym o taki mały poradniczek, jak WY gadacie na Online rozmową głosową i jak to zrobiliście. (o ile tak robicie)

Opublikowano

Dobra, kupię to sobie, skoro tak mało kosztuje. O ile się dowiem w ogóle co to jest. Więc podłączam ten mikrofon i co dalej? Po prostu zacząć gadać na GTA Online?

Opublikowano

Dobra, kupię to sobie, skoro tak mało kosztuje. O ile się dowiem w ogóle co to jest. Więc podłączam ten mikrofon i co dalej? Po prostu zacząć gadać na GTA Online?

Sprawdź, czy nie jest wymagania ustawienie na przycisk rozmów, czy po prostu możesz rozmawiać bez klawiszologii.

O, proszę tutaj jeszcze coś znalazłem;

231_bez_nazw1y.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...