Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExtraHardcor

Timezpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, otóż dzisiaj stworzyłem na okres testowy, a dokładniej 4 godziny serwer Minecraft ExtraHardcore.

Serwera nie mogę dać do Publikacji serwerów skoro jest on na 4 Godziny.

Jest to serwer próbny z prawie skończonymi pluginami pozostanie mi jeszcze kilka spolszczeń.

Sam serwer jest cholernie trudny,a przetrwać na nim jest jeszcze gorzej.

Tak więc ten serwer stworzyłem na te 4 godziny aby poznać przy okazji wasze Opinie. Nie jest to reklama serwera bo i tak po 4 godzinach się skończy + ma 10 slotów także ograniczone miejsca.

Tak więc zapraszam do testowania na serwerze.

Piszcie mi swoje opinie co by można było na nim dodać/zmienić.

Pluginy zostały zakupione.

Tak więc jest to zwykły serwer ExtraHardcore, który jest mało spotykany. Jest na nim cholernie trudno przetrwać jak już pisałem.

Na serwerze znajdują się plecaki, czym większa zbroja tym wolniej chodzimy, zmodyfikowane ciekawe potworki, nowy generator świata który posiada nowe biomy, struktury oraz piękne wodospady/krajobrazy, Specjalny plugin pod trudność, Gdy bijemy blok i w połowie przestajemy go bić to nie powraca do normalnej formy tylko zostaje w danym miejscu gdzie skończyliśmy go bić.

Gdy zginiemy istnieje komenda /smierc która poda koordy naszej śmierci oraz skrzynka z naszymi itemami która będzie dostępna 3 godziny.

Kwaśne deszcze, sztormy, tornada.

Gdy mamy jedną pochodnię wystarczy w ciemności wziąć pochodnię do łapki i wpisać /pochodnia

Tego wszystkiego jest wiele więcej.

Tak więc na serwerze jest trudno przetrwać, a sama gra staje się ciekawsza odkrywając nowe struktury oraz piękne krajobrazy.

* SERWER POD WERSJE 1.8.9 (Nie wiem czy działa na wszystkich wersjach 1.8)
* SERWER JEST DOSTĘPNY PRZEZ 4 GODZINY

* OPINIE PISZCIE W KOMENTARZACH CO ZMIENIĆ

SERWER JEST BEZ MODÓW!

Ip serwera: 185.38.249.44:26867

Do moderatorów. Przy zamykaniu powiadomcie mnie jaki jest powód zamknięcia.

Serwer jest na 4 godziny jako testowy. Chciałbym poznać po prostu opinie Graczy o takim serwerze.

Serwer jest skończony w 70% gdyż zostanie mi jeszcze sporo rzeczy do zrobienia.

Screeny dla zachęty

Tutaj jedna ze struktur:
293g506.png

Generator świata(Jedno z brzydszych zdjęć niestety.)

971w1s.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...