Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TerroSS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema rozglądam sie za średnim laptopem do kupienia nie mam za dużego wyboru od razu mówię...Wpadł mi w oko ten tutaj:

HP Pavilion 15-ab206nu Natural Silver

Szukam jakiegoś laptopa który nie będzie sie scinał jak bede mial otwarte 4 karty w Chromie (to tylko przykład) albo jak będę chciał sobie zagrać w np Lola na średnich detalach..Szukałem info na temat tego lapka w google ale znalazłem jedynie na Bługarskich stronach..

Opublikowano

Lepiej zaopatrzyć się w solidny komp,  a jeżeli koniecznie chcesz laptopa to polecam laptopy "typu do gier" MSI. A ten laptop którego szukasz to chyba nie jest dostępny w Polsce.

117-AwardImgMaster-1475160600.png

Opublikowano

W tym rzecz, nie mieszkam w Polsce a Kompa juz mam ale daleko ...Potrzebuję laptopa tak do 600-650€ MAX (Euro nie ZŁ) tak że czekam na dalsze odpowiedzi.

Opublikowano

Wypełnij wzór:

Kwota przeznaczona na zakup: 

Rozmiar matrycy (+ewentualnie wymagana rozdzielczość):
Główne zastosowanie (np. gry, inne multimedia, praca biurowa, konkretny program itp.)
Wymagania specjalne (np. matowa matryca.):
Osobiste preferencje:
System operacyjny (laptop z systemem bądź bez niego)

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Kwota: ~600€

Matryca: 15.6 i nie większa (rozdzielczość chciał bym FHD)

Główne zastosowanie: Praca biurowa, Gry

Grafika: 930M i wyżej

Ram: Nie mniej niż 4GB

System: Nie ma znaczenia

Opublikowano

Przeglądnij zestawienie w dziale lapki w granicach 2000 - 3000 zł , najlepiej z nowszymi intelami 5xxx albo 6xxx 

Za granicą masz tańsze czasami po przeliczeniu to już resztę sam sobie poszukasz w sklepach. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

No nie koniecznie są droższe, zależy gdzie się kupuje a różnica w cenie dla identycznych konfiguracji jest od 50 do 100 funtów ( 80 - 150 euro ) . Na wyspach raczej nie kupuje skoro zestawienie w euro. 

Np. w Niemczech będzie taniej bo mniejszy jest  VAT kupując na miejscu 

Opublikowano

Najtańszy jaki znalazłem MSI to:

MSI NB Leopard GP62 2QD-083NL

I jest w cenie 879,00€... Więc jest dość drogi.Jestem w Grecji i nie za bardzo patrzyłem po ile chodzą w Polsce ale podejrzewam ze tańsze.

Opublikowano

W Polsce kosztuje ok 3200 w najtańszej wersji do 4000 zł czyli 800 do 1000 euro , jak widać nie są tańsze bo masz w Grecji i tak tańsze laptopy. 

Kupując poza Grecją zapłacisz więcej bo za transport

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...