Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zmieniło się w grze przez rok?

Smoguś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Chciałbym, abyście mi streścili, co zmieniło się przez rok w World of Tanks. Postanowiłem odświeżyć znajomość, z tą grą. ;)

Opublikowano

Zmiany:

• Zamieniono IS-8 na T-10

Usunięto:

• Trochę map
  • Misje z trybem demolka i rozwałka (czy jakoś tak)
  • Usunięto trochę czołgów z sklepu premium

Dodano:

• Nowe czołgi premium
  • Nowa linia: Czechosłowacka 
  • Bitwy rankingowe
  • Zrobione fajne misje związane z wierzchołkiem drzewa
  • CW na VI tierach
  • Nowa kampania jest

Jak coś sobie przypomnę o tam znać

Opublikowano

Przeczytaj sobie patchnoty wszystkich wersji od ostatniego patcha kiedy grałeś. 

Opublikowano

9.X + patchnotes w google, zależnie od której wersji chcesz czytać. Dom1n lub oficjalna strona WoT i już wszystko wiesz. 

Opublikowano

9.X + patchnotes w google, zależnie od której wersji chcesz czytać. Dom1n lub oficjalna strona WoT i już wszystko wiesz. 

Nie było żadnych nerfów/buffów czołgów? Bo nie chce mi się tych konkretnych informacji wyszukiwać.

Opublikowano

Nie było żadnych nerfów/buffów czołgów? Bo nie chce mi się tych konkretnych informacji wyszukiwać.

W skrócie - były. 

Opublikowano

Zostały buffy td tam chyba o 200 mają więcej hp teraz ma być prawdopodobnie usunięta rozwałka jak było up IS-8 to jest teraz T-10 ma być zmiana WT auf E 100 na jakiegoś Grilla nie będzie miał magazynka ale za to lepszy pancerz

Jw27i9N.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...