Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Antaris - Materiał Zbiorczy - Podstawy

sakab

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako, iż żaden Youtuber nie ma zamiaru nagrać coś o Antarisie bez odpowiedniej zapłaty, więc postanowiłem, że ja to zrobię. Pierwszy materiał z wielu. Wszystko co udało mi sie zebrać z pytań oraz dyskusji na mpc na temat Antarisa. W następnym opisze raidy itp.

https://www.youtube.com/watch?v=uLcaZudZoJk

Mówię jak jest, zawsze.

Opublikowano

To nie jest serwer żadnego " szejka " tylko Lourta... Szejk czy jak mu tam jest tylko pachołkiem jak cała reszta.

Raczej miałem na myśli, że jest w teamie "reprezentuje go" więc na to samo wychodzi, moim zdaniem. Czepiasz się Metan

Mówię jak jest, zawsze.

Opublikowano

To nie jest serwer żadnego " szejka " tylko Lourta... Szejk czy jak mu tam jest tylko pachołkiem jak cała reszta.

Kappa v2 w sumie masz rację, jak zawsze XDD Dodam, że ten pachołek, wraz z innym @Matzar wymyślił oraz stworzył cały projekt, zamysł, systemy, ale to jest mało ważne.

Dobry materiał, kilka pomyłek było, ale ogólnie pozytywnie.

Opublikowano

Gdyby nie Sh4ke i Matzar to by serwera nie było, ale co ja tam wiem

Opublikowano

­

­Jakiego Lourta... on jest tylko technikiem czy kimś tam a Antaris jako cały projekt należy do DualMedia.

XDDDDDDDDDD kisne

Coś się nie zgadza?

Cyrk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...