Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moje zdanie o botach w Smite

luckyS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym pokazać pewien problem jakim są boty w smite.

Od ostatnich 3 dni spotykam się dość często z graczami o nickach Player*** (*- liczby)

Z początku nie było to nic dziwnego lecz szybko zauważyłem, że każdy z nich zachowuje się identycznie. 

Na rankedach wybierają postać i zatwierdzają w mniej niż sekunde. Z żadnym z nich nie można się komunikować (nie odp)

Co do gry to chyba oczywiste, że jest gorzej niż tragedia. Itemy to 90% random.

Poniżej wrzucam 3 screeny z gier rankedowych w, których miałem przyjemność (mhmm...) z nimi grać

Niestety nicki są już nie widoczne (prawdopodobnie dostali bana, nie wiem)

Piszę to abyście mieli na uwadze tych "graczy" i napisali czy macie podobny problem....

post-1345355-0-97667900-1460643028_thumb.jpg

Sylwek

post-1345355-0-05173300-1460643339_thumb.jpg

Merc

post-1345355-0-42620500-1460643370_thumb.jpg

NuWa

LukaSuper.png

Opublikowano

@luckyS Niestety problem nie do rozwiązania :( Są to boty które expią konta aby potem właściciele tych kont mogli je sprzedać na Allegro,Ebay itd. Problem nie występuje jedynie w Smite a też w LOL'u jak i w Metini'e i wielu więcej grach :(

Opublikowano

Grałam 2 rankedy z 'player1045' oraz 'player2045'.. Co dziwniejsze komunikowali się ze mną w sposób normalny i nie wybierali postaci 'bez namysłu' także wydaje mi się, że nie każdy 'player' jest botem. Pierwszą myślą widzæc ową nazwę było 'A może jak ma ukryty profil to nie widać już nicku'.

Opublikowano

a ja nigdy nie trafiłem na takiego bota  o.O

Grasz ze mną, jest nawet gorzej :v

Co do tematu: pierwszy raz to widzę :D

Sygnatura.png
Opublikowano

@Nesha nie przesadzaj :v ugrywamy coś 

Proszę nie ksuć, dziękuję ^^

A co do tematu znów, co ile meczy tak +- przydzielało Ci te boty? Nie wiem teraz czy grać rankedy, czy nie :s

Sygnatura.png
Opublikowano

@Nesha nie przesadzaj :v ugrywamy coś 

Proszę nie ksuć, dziękuję ^^

A co do tematu znów, co ile meczy tak +- przydzielało Ci te boty? Nie wiem teraz czy grać rankedy, czy nie :s

dzisiaj grałem jakieś 7 joustów i właśnie w 3 były

LukaSuper.png

Opublikowano

Szczerze jestem zaskoczony botami w Smite'cie. Oczywistym jest fakt, że takowe oprogramowania istnieją, ale nie myślałem nawet, iż są udostępniane... hmmm... zwykłym osobom.

Domyślam się, że Hi-Rez to banuje, ale mimo wszystko, trochę mnie zmartwiłeś. Dotychczas nie spotkałem żadnego takiego bota. 

PS Ale jest jeden plus. Chociaż nie zacznie wyzywać, jak to niektórzy robią. :) 

Opublikowano

Boty już od dawna były. Kiedyś problem był większy, potem trochę zmalał, a teraz znowu wrócił jak bumerang. Na nie zbanowanych kontach zmienia się nick i sprzedaje. Czysty biznes. 

Opublikowano

Nie wiem gdzie wy spotykacie boty, gram od dawna i nigdy nie spotkałem bota, ani na casualach ani na rankedach.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Boty i skrypty to juz od dawien dawna są, niezłe odkrycie. HiRez ma wykurwke już na Smajta, wiec raczej nie spodziewajcie sie jakiegos rozwiązania, trzeba dojebać ewencik i skinki by był hajs z gemów, a żałosny balans? C**j tam, mamy teraz Overwatcha 2.0 :D

Opublikowano

kur, jeszcze żeby takie coś jak bot istniało, jak c*****o gracie to się nie dziwicie, że przydzielam wam chujowych graczy.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

@TheJeron78 spokojnie :D Ja nie zauważyłem botów na normalach zbytnio, jednakże widziałem parę takich nicków ;d

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Właśnie grałem 2 walki na just w każdej po 1 bocie. Całkowity brak kontaktu, Losowe itemy, Atakowały tylko graczy. Gdy stanęły przy phonixie nic nie robiły i dedały.

Opublikowano

@TheJeron78 spokojnie :D Ja nie zauważyłem botów na normalach zbytnio, jednakże widziałem parę takich nicków ;d

No właśnie, bo tych botów za bardzo nie ma. :) Przynajmniej ja nigdy nie miałem tej przyjemności pograć z botem. Ja tam myślę, że jest ich garstka i Hi-Rez to zbanuje. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...