Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiej muzyki sluchali nasi dziadkowie? Projekt edu.

Fust3nD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, mam w tym roku pod koniec maja przedstawic projekt edukacyjny nt. Jakiej muzyki sluchali nasi dziadkowie. Bede to wystawial przed publicznoscia (inne klasy,.wszyscy nauczyciele). Ma ktos jakies moze rady czym zaciekawic publicznosc co przedstawic w takim projekcie, jakies konkursy zeby nie bylo za nudno? Za pomysly poleca plusiki! Prosze o zostawienie tematu w tym dziale (wiecej osob wchodzi niz do zad. Domowych)

Opublikowano

kaen zbuku i hada, czasami cos slyszalem ze er pe ka leciało na radiu

i przeboje lat 70 na przykład :)

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

kaen zbuku i hada, czasami cos slyszalem ze er pe ka leciało na radiu

i przeboje lat 70 na przykład :)

Tzn ja nie chce przykladow jakiej muzyko sluchali, bo to mam. Tylko co moge w prezentacji przedstawic, jakies quizy, konkursy nie wiem? Bo glownie docenia to jak nie bedzie az takie nudne, i ocenia pomyslowosc.
Opublikowano

Może jazz, pierwsze piosenki dance, najklasyczniejszy z klasycznego rocka - Elvis. Ogólnie lata 60-70 to napływ muzyki z zagranicy, głównie z zachodu. Możesz wymienić kilka gatunków muzycznych i przyporządkować czołowych przedstawicieli. Jest też całe mnóstwo polskich wykonawców - Anna Jantar, Zdzisława Sośnicka, Marek Grechuta, Krzysztof Krawczyk, Niemen, Czerwone Gitary, Niebiesko Czarni, Mietek Fogg, Irena Santor, Skaldowie, Violetta Villas, Wojciech Młynarski :-)

Qui est le prochain?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...