Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam inwestora/sponsora

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam na imie Dominik mam 21 lat, serwerami metin2 zajmuje sie ok. 5 lat.

Mam za sobą kilka wiekszych projektow jak i przy kilku współpracowałem (technik)

Co oferuje?

- Nie mam zamiaru rozpisywac tutaj jakie znam jezyki programowania czy jakie to zabezpieczenia zrobie.. Mysle ze to oczywiste ze kazdy szanujacy się technik zna c++ python lua etc na poziomie min. zaawansowanym.

- uczciwość, komunikatywność

- diagnostyka maszyny, poprawa ew. bledow jak i wlasny src

- dodanie absolutnie wszystkiego co mozliwe na silniku gry

- pliki serwerowe skonczone w wiekszej połowie

- zaangażowanie w projekt

- pewny zysk (spore doświadczenie (5 lat)

Czego oczekuje od wspolnika?(sponsora)

- dobrego kontaktu

- oplaty grafiki, reklamy, maszyn

- troche wkladu wlasnego a nie tylko wylozenie kasy(chodzi mi o udzielenie sie w wyglad serv. etc.)

- zaufania bo bez tego ani rusz... jak i uczciwosci

To chyba mniej więcej wszystko, moglem o czyms zapomniec wiec jak cos to poprawie w wolnej chwili.

Kontakt:

Gg: 54856511

Tel: 609164357(sms)

Ps. proszę moderatora o usunięcie poprzedniego tematu w pomocy na serwerze.

Opublikowano

To ten pajac od Ayranti, nie polecam, zostałem okradziony przez niego na 800 zl (tak, mam dowody), w sumie to 800 zl to jest nic więc w/e, ale i tak nie polecam, jak sie typa pytałem co z serwerem to ten że ogląda filmy ciągle :D  :D  :D  :D

Opublikowano

Zgodzę się z typem up^.. Nie polecam tego kolesia, jestem praktycznie zerem, jego "pliki serwerowe skończone w większej połowie" wszystko gotowiec pobrany z neta, zero własnego wkładu. Serwer 5 dni wrzucał na maszynę... :))

Opublikowano

To ten pajac od Ayranti, nie polecam, zostałem okradziony przez niego na 800 zl (tak, mam dowody), w sumie to 800 zl to jest nic więc w/e, ale i tak nie polecam, jak sie typa pytałem co z serwerem to ten że ogląda filmy ciągle :D  :D  :D  :D

Jak dla cb 800zł to nic to możesz mi dać  :yay:  :yay:  :yay:

Opublikowano

Z tą rozpiską chłopaki będą się nakurwiać o ciebie.. Niedługo na YT; Walka Sponsorów Metin2! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...