Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakim globalu gra najwięcej ludzi?

KaszanaLubiZryć

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam chciałbym się dowiedzieć na jakim serwerze polecicie grać mam zamiar grać surką wp.

i też jakieś porady czy coś byście mi podpowiedzieli?

wiem ze dużo się zmieniło i patrząc to z jakiegos questu mozna sobie zwoje egzo wyciagac a za tym idzie szybkie wbicie skile na g/p z czym wczesniej byl problem i nie gralem.jak jest z cenami expieniem? da rade sobie latwo dosc eq ogarnac i na ku kaske bez jakiegos dropenia czy cos expiac tylko? czy też bardziej sie opyla komus zaplacic zeby podexpil w v2 np i ile by to coś kosztowało 

Opublikowano

witam chciałbym się dowiedzieć na jakim serwerze polecicie grać mam zamiar grać surką wp.

wiem ze dużo się zmieniło i patrząc to z jakiegos questu mozna sobie zwoje egzo wyciagac a za tym idzie szybkie wbicie skile na g/p z czym wczesniej byl problem i nie gralem.jak jest z cenami expieniem? da rade sobie latwo dosc eq ogarnac i na ku kaske bez jakiegos dropenia czy cos expiac tylko? czy też bardziej sie opyla komus zaplacic zeby podexpil w v2 np i ile by to coś kosztowało 

Mogłeś napisać jeszcze jakiego typu serwera szukasz- medium, hard, cokolwiek.

Vesteris jest dobrym serwerem, aczkolwiek trzeba się na nim trochę pomęczyć, osobiście polecam.

Opublikowano

Mogłeś napisać jeszcze jakiego typu serwera szukasz- medium, hard, cokolwiek.

Vesteris jest dobrym serwerem, aczkolwiek trzeba się na nim trochę pomęczyć, osobiście polecam.

mi chodzi o metin2.pl ^_^

Opublikowano

Myśle ze ceny na kazdym serwerze sa podobne, poniewaz kazdy serwer jest lekko opustoszaly. Grajac na Tortudze przykladowo ebo+9 chodza w zakresie 30-50kk. Na Negrosie ceny mogą być drozsze bo to najpelniejszy serwer jesli chodzi o graczy. Na takiej Tortudze ciezko jest cokolwiek sprzedac, wiec ceny nie moga byc wygórowane, bo nikt tego i tak nie kupi. Tym bardziej drogo. 

Mysle ze srodkowe serwery sa tak opustoszałe ze nie ma sensu tam zaczynac. Albo 1-3 serwer, albo ostatni. Reszta wg mmnie sie nie liczy (moge sie mylic bo gram tylko na ostatnim). Negros i Samos maja reklame, wiec troche graczy przybywa, reszta niestety nie (chyba ze nie wiem). 

Podsumowujac uwazam ze gre zacczynac najlepiej na Negrosie, Samosie lub Tortudze. Ceny są okej, a gotowe itemki sa w miare dostepne. Jest to moje zdanie i oczywiscie moge sie mylic. 

cc623890a8b2c.jpg

Opublikowano

a ile mniej wiecej kosztowało by expienie za kk od 50 do 60 lub 65 w v2?

@Persephone

@Bananos12345678

@1361622928-U485574.pngMetanaboll

Szczerze to nie mam pojecia. Kiedys na wolaj ludzie pisali o podexpienie to na oko 2kk za lvl proponowali. Ale nwm czy takie stawki sa dobre.

jednej osoby sie pytalem powiedziala ze 5-6kk za level lub za godzine 20kk 

gram na negrosie bo tam mi postacie przenieśli a przypomniałem passy :P

bardzo chciałbym wiedzieć mniej więcej ile bo bym z chęcią skorzystał bo samemu strasznie długo schodzi z wbiciem 1lvl'a a kasy mam koło 100kk na pewno i ciągle rośnie z moich magazynów :D

a jeszcze jedno pytanie jak jest z wbijaniem skili? jak zrobić zeby je szybko wbić na g/p widziałem filmik jak koleś robił postacie do 60lvl'a i jakieś zwoje przekładał te questy od 60lva dopiero? można te zwoje handlowac/sprzedać czy coś? czy tylko można przez magazyn przełozuć z tego samego konta i jak to jest jeszcze z tymi np dopalacz wir miecza lub rasta czy jakoś tak

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...