Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Support zgubił moje zgłoszenie

UglyPanda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiesz że nie możemy zobaczyć twojego requesta :P

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Opublikowano

To w sumie jak ja, bo ogłoszenie na tej stronie nie istnieje, bo wchodzę z innego konta, a jak bez to gówno przekierwowuje mnie do logowania konta :/ co robić

Opublikowano

A najlepiej od razu załóż nowy ticket - myślę, że ten sposób będzie szybszy.

Opublikowano

No k***a napisałem a oni mi odpisali, że nie wiedzą o co mi chodzi ja p******e poza tym zwracałem konto już 3 razy chyba, albo 2 i za ostatnim razem j****y polaczek napisał mi, że nie będą mogli mi już go zwrócić więcej myślicie, że leci w c***a typ i mi normalnie zwrócą konto ? xD

Opublikowano

No k***a napisałem a oni mi odpisali, że nie wiedzą o co mi chodzi ja p******e poza tym zwracałem konto już 3 razy chyba, albo 2 i za ostatnim razem j****y polaczek napisał mi, że nie będą mogli mi już go zwrócić więcej myślicie, że leci w c***a typ i mi normalnie zwrócą konto ? xD

Po x razach po odzyskaniu konta, konto otrzymuje bana permanentnego (z tego co wyczytałem, nie jest to pewna informacja) lub brak możliwości odzyskania go przez osobę, która próbuje ponownie je odzyskać.

Opublikowano

No ja bym chciał odzyskać ponownie przecież to nie moja wina, że mi ciągle "kradną" konto i jakaś osoba na nim gra codziennie przez rok a ja tego nie widzę błędy się zdarzają no co zrobisz, ale konto jest utworzone moją własnością, ponieważ władowałem w nie zarobione przeze mnie 20 złotych czyli moje pieniądze w takim razie musza mi oddać hajs, albo konto 

Opublikowano

No ja bym chciał odzyskać ponownie przecież to nie moja wina, że mi ciągle "kradną" konto i jakaś osoba na nim gra codziennie przez rok a ja tego nie widzę błędy się zdarzają no co zrobisz, ale konto jest utworzone moją własnością, ponieważ władowałem w nie zarobione przeze mnie 20 złotych czyli moje pieniądze w takim razie musza mi oddać hajs, albo konto 

Szczerze mówiąc to nic nie muszą, konto i jego zawartość jest własnością firmy Riot Games, a wpłacone pieniądze są dobrowolne, ponieważ nikt nie każe nam płacić za grę.

Opublikowano

No prawda, ale k***a niech mi moje biedne konto oddadzą przecież ja chce sobie pograć :/ napisałem do angielskiego wcześniej wysyłałem zgłoszenia do polskeigo może te łaki się nie połapią i się uda xD

Opublikowano

Pisałem 3 razy z tego samego maila na którym założyłem konto w lolu które zostało skradzione i nic dalej ogłoszenai na stronie nie ma, ale napisałem z innego maila dla przykładu napisałem teraz z [email protected], a wcześniej pisałem z [email protected] mam nadzieje, że odzyskam, bo teraz jest normalnie na stronie, ale powiedzcie mi czy angielski support odpisuej normalnie w weekendy czy coś?

Opublikowano

Pisałem 3 razy z tego samego maila na którym założyłem konto w lolu które zostało skradzione i nic dalej ogłoszenai na stronie nie ma, ale napisałem z innego maila dla przykładu napisałem teraz z [email protected], a wcześniej pisałem z [email protected] mam nadzieje, że odzyskam, bo teraz jest normalnie na stronie, ale powiedzcie mi czy angielski support odpisuej normalnie w weekendy czy coś?

Z tego co wiem, to limit odzyskań konta przypisuje się do samego konta - nie emaila z którego zgłoszenie zostało wysłane. Support pracuje w weekendy, ale zazwyczaj i tak odpisują kiedy chcą.

Opublikowano

Jeśli chodzi o odzyskiwanie kont to działa to tak, że link generuje się i jest wysyłany na maila razem z twoim ticketem. I nie będziesz mógł go zobaczyć, nieważne z jakiego konta.

Teraz musisz czekać na maila od Riotu. To może potrwać długo.

Uwielbiam kolekcjonować crackowane konta, większość z nich zdobywam poprzez support.

Czasami odpowiadają po godzinie, czasem po kilku dniach. Moim osobistym rekordem był miesiąc na EUW.

Sądzę również, że spamienie ticketami do nich pogorszy sprawę, zignorują Cię.

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Po x razach po odzyskaniu konta, konto otrzymuje bana permanentnego (z tego co wyczytałem, nie jest to pewna informacja) lub brak możliwości odzyskania go przez osobę, która próbuje ponownie je odzyskać.

Po trzech. Trzy razy mogą przywrócić, potem elo - permanelo. Albo już za 3 razem banują, nie pamiętam.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...